Gå til innhold

Dank

Caporeparto
 • Innholdsteller

  316
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dank

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 12.06.1974

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Hei, Jeg hadde en 1,8TS noen år tilbake og da gjorde jeg denne mod'en => V6 Intake Mod Mange påstår at dette gir bedre gassrespons, bedre lyden ... etc. Jeg synes forskjellen på gassrespons er marginalt (hvis det er en foerskjell da...). men du hører nok at lyden ved krafitg gasspådragelse er endret. Trakten beholdt jeg. Enig med de andre at den styrer litt hvordan luftstrømmen går videre inn til motoren og veldig lurt å beholde den.
 2. Jeg er på jakt etter en bruksbil og ønsker meg i utgangspunktet en GT 937, men ettersom utvalg av denne pr dags dato ikke er så stort, så jeg er åpent for evt andre alternativer, som 159 eller GTV 916. Felles for alle er at det skal være plass til 4 personer, diskret avtagbart hengerfeste er et pluss men ikke et must. Lavere km stand, dvs helst under 100' km men under 150' km vil også bli vurdert, avhengig av bilen (utstyr, tilstand, ...). GT 937 : Facelift og fortrinnsvis bensin (ikke 1.8 TS) men diesel kan vurderes også. Understell/hjuloppheng i orden og ingen knirke/klunkelyd på det. 159 : Sedan eller SW, MY08 eller nyere, 150 hk eller høyere, skinnseter. GTV 916 : 2000 modell eller nyere. Jeg er avhengig av bil, så småplukk og større utestående utbedringer fra dag 1 har jeg dessverre ikke noe særlig tid til. Rammen jeg har å operere med er kr. 40 000 - 140 000. Ta kontakt med pm eller her på tråden hvis dere har noe aktuelt. Jeg har browset en runde på finn.no men ikke funnet noe aktuelt der, men hvis det er noe spesielt gunstige der som dere vet om eller biler jeg bør unngå, tipse gjerne meg.
 3. Har du forresten sjekket om det er merker rundt vannpumpen Som kan gi antydning på lekkasje ?
 4. Utetemp.måler viser normale verdier ? Min viste +50 grader da dette skjedde hos meg ifjor vinter. byttet temp.sensor i venstrespeilet og problemet løst.
 5. Hei frafoss, Det høres absolutt interessant ut. Hvor holder du til og hva skal du ha for både takstativet og et par sykkelstativene ? Jeg er litt usikkert på hvilken type takstativ jeg trenger ettersom jeg har tenkt å skaffe meg en skiboks etterhvert, men regne med at de fleste bokser kan montere på både firkantede stativ og de nyere flate (f.eks. wing bar). Gidder du å sende meg litt info stativene, pris og evt bilde på p.m. ? Jeg sender gjerne min kontaktinfo til deg på p.m. også.
 6. Hei, Vurdere å skaffe meg takstativ til min 159 sw med rails men er usikker på hvor lang de bør være. Holder det med 1000mm eller må jeg gå for de som er lengre enn 1100mm ? Mvh Dank
 7. Ble bilen solgt som butikken sin egen vare eller sto det noe som "bilen selges for kunde" ? Jeg var nylig innom flere forforhandlere og fikk inntrykk av at et slik kjøp skulle regnes som en handel mellom private, altså med antydning om det ikke er noe garanti fra butikk på kjøpet. Når du sier bilen har 3 mnd garanti, så regner jeg med at den ble kjøp som en vare hos butikken og ikke at butikken bare er mellommann. Uansett om det er en garanti som butikken gir eller om det er en garanti som kjøpes fra forsikringsselskap, så skal en bruktbil garanti normalt dekke drivverket på bilen og reg reim er en del av det. Men hvis det kunne bevises at skaden skyldes av brukerfeil, så kunne jeg tenke meg at du må dekke reparasjonen selv. Derfor er det lurt å få skaden taksert av NAF for å få en uttalelse fra dem om hvordan skaden har oppstått. Hvis du ikke allerede har kontaktet butikken, så kan det være lurt å ta en prat med butikken og gi dem en mulighet å komme med deres innspill før man kjører hardt med jurister og slikt. Noen som kjenner til hvordan en skade på reg reim evt kunne skyldes av brukerfeil ?
 8. Det har sittet på min berlina. Ha brukt det til å frakte juletre og funket fint. Skiholderen har jeg brukt en gang. Litt usikkert på hvorfor den er litt buet i midten men funket ok den ene gangen jeg brukte den.
 9. Hei, Har et tak stativ i sølv med alfa logo. Ikke helt ny, selges til kr.400. Kjøperen kan få med skiholderen med alfa logo gratis (se de siste 3 bildene). Litt usikkert på hvorfor de er litt buet., men fungerer ellers ok. holde til i Oslo/Bærum. Sende meg pm hvis noen er interessert. PS ! (Av en eller annen grunn, så ligger bildene opp ned)
 10. Hei, Ha et par brukte grøft/tåkelys til 156 pre facelift til salgs. Disse ble satt inn ifjor høst ifm eu kontroll. Glassene ser intakte ut. selges kr.400 for begge eller kr.250 hver. kan hentes i Oslo/Bærum. Sende meg pm, så tar vi kontaktinfo og andre detaljer der. Mvh Dank
 11. Takk for tipset Jarre ! Må bare innom bilkosmetikk å få fikset steinsprutene på panseren først. Mvh Dank
 12. Hei, Jeg var nylig og prøvekjørte en bil med bombrikken montert inni armlene. På vår bilnr 2, så har vi brikken i koppholderen fordi jeg ennå ikke har rukket å sette den på frontruta, men bilen/brikken alltid har kommet gjennom bommene med grønt lys. Det står ingenting på nettsiden til bomselskapet om hva skjer hvis en har avtale/brikke men brikken ikke kunne registreres under plassering. Når brikken ikke klarer å få signal gjennom til sensoren ved bomstasjon, så regner jeg med at det blir mer administrativ kostnad for bomselskapet siden bilde må kontrolleres mot regnr/abonnement. Rart hvis ikke bomselskapet legger til et tilleggsgebyr for de som ikke har brikken synlig på frontruta. Er det slik at brikken må være synlig på frontruta ? Har noen opplevd at bomselskapet krever inn tilleggsgebyr når brikken ikke kunne registreres under plassering av bom ? Dank
 13. Takk for tipsene ! Disse gikk jeg faktisk glipp av på finn.no , jeg hadde 170k på søkekriteriet. Når det gjelder pris, så kan man alltid strekke litt til hvis bilen er teknisk god. Når det gjelder plass, så tenker jeg å kunne frakte 2 store reisekofferter + en hand-carry koffert. Vi har en 156 sedan idag og det fungerer fint.
 14. Hei, Ønske å kjøpe meg en GT eller 159 i prisklasse kr.100k-160k . Noen som vurderer å selge ? Ikke noe spesielle krav enn de vanlige => - ingen ulyd i hjuloppheng - ingen store skader på lakken (normale slitasje og mindre bruksskader er sikkert ok) - Helst skinn interiør - rustfritt skall, kanalene i god stand - Utstyrene i bilen fungerer som de skal Ha du en slik som skal selges, så sende gjerne meg en pm ! Jeg holder til i Oslo/Bærum, og har dessverre ikke anledning å reise altfor langt for å se/hente bil. PS ! Ta gjerne imot råd om hva jeg ellers bør vurdere, også andre bilmerker. Vi har behov for litt bagasjeplass innimellom, så 147 eller Mito blir derfor litt for små for min del. Lancia og Fiat blir for sterk kost for oss akkurat nå. Mvh Dank
 15. Hei, Som tittelen sier, så trenger jeg en viskermotor til min 2000 mod AR156 sedan. Ta kontakt hvis du har en til salgs, tlf. 4801 240seks. Jeg bor i Oslo/Bærum.
×
×
 • Opprett ny...