Gå til innhold

tomask

Artigiano
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om tomask

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 14.06.1977

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sandefjord
 1. Etter å ha vært Alfaløs noen år, så snoker jeg litt på en Alfa igjen. Fikk en liten knott for et år siden, og pickup egner seg dårlig som familiebil... Har hytte på fjellet og der er det noen bakker som er litt knotete, samt hater generelt sett å plundre på vinteren, så derfor ser jeg etter en Crosswagon. Lurte da litt på hvordan disse er å eie? Er forstilling osv forsterket i forhold til 156'en (-04+ modell)? Forstår det slik at regreim intervall på 1.9 JTD 150hk er dobbelte av bensinmotorene (120.000km), stemmer dette? Noe annet jeg bør være ekstra obs på når det gjelder Crosswagon?
 2. Du kan få min for 169 høvdinger.. Det er en rød 04 mod 156 sportwagon med 2.0 JTS motor og Ti pakke. Dvs enda råere sportsseter og sort interiør, Ti understell og originale Ti 17" felger. Gått 81700km nå. Michelin Pilot Sport2 sommerdekk (en sesong gamle) og Michelin X-Ice2 piggfrie vinterdekk på 16" alu (en sesong gamle). http://bil.autodb.no/autodb/frame_search.wa2?AdItemId=1033759;Modified=1271230419;_cmd=similar
 3. tomask

  Solgt

  Jøss.. lite respons på slike biler gitt..
 4. tomask

  Solgt

  Drar opp denne igjen. Selges for rimelige 185.000+reg siden det nok må byttes noen forstillingsbiter snart. For den nevenyttinge så kan dette bli veeeldig billig fra EB Spares, men det veit jo dere gutta alt om. Årsavgift er selvsagt betalt. Hvis ikke det er billig, så veit ikke jeg.. Drar på en liten påsketur, men er tilgjengelig på telefon.
 5. Har en rød liten sak tilsalgs, en 04 156SW med 2.0 bensin og Ti pakke. Velholdt og fin. http://bil.autodb.no/autodb/view.wa2?_cmd=prospect;AdItemId=1033759;Modified=1265647717
 6. tomask

  Solgt

  Spørs nok ikke om jeg må selge uten innbytte.. Skal avgårde og hente plukkoppen min til neste uke tenker jeg. Men uansett, den børsa di bør være enkel å selge. Fin pris, fin bil, fin farge og masse utstyr.
 7. tomask

  Solgt

  Ai ai ai, en lekkerbisk! Den burde vel ikke være så alt for vanskelig å selge? Rett farge og masse utstyr.. Alt funker også eller?
 8. tomask

  Solgt

  Fikk lagt den ut i stad ja..hehe For morro skyld.. hva slags Vectra er det? Ligger'n på finn eller?
 9. tomask

  Solgt

  Har satt den til 205.000,- men det kan selvsagt diskuteres
 10. tomask

  Solgt

  Ble ikke innbytte siden bilen jeg skulle bytte mot plutselig ikke hadde det utstyret som avertert (gassombygging). Dermed skal børsa selges. Skal prøve å få tatt mange flere bilder, men til jeg får karret meg opp på verkstedet til fadern for å tine bilen, så kan jeg poste et bildet i hvertfall.
 11. tomask

  Solgt

  Ser ut som om det blir innbytte nå faktisk.. Uansett så er ting komplett ja, bortsett fra at jeg ikke har fått stemplet inn oljeskift i serviceheftet, det er på eget klistremerke. Byttet også luftfilter sammen med vannpumpe nå, har kvittering på det. Batteri har jeg ikke kvittering på, siden jeg fikk det av min far som driver dekkverksted hvor det også selges batteri + olje. Har ikke bilder av bilen innvendig nå, men jeg skal kjøre den opp på verkstedet i morgen og få vasket og smørt inn gummilister på nytt. Skal knipse litt bilder da. Ellers er det vanlig Ti interiør, dvs sort sort sort.
 12. tomask

  Solgt

  Da jeg trenger en pickup med 4x4, så må nok Alfaen selges.. Har ikke råd til å ha to "bruksbiler". Bilen har gått 81.000km og fått jevnlige oljeskift, nylig byttet termostat, byttet fremre katalysator+sensor (på garanti) samt fått helt nytt batteri. Godt tatt vare på altså. Ingen bulker osv, men noe steinsprang i fronten er det. Det er altså en Ti utgave med det som er med der, dvs det spesielle interiøret. Stemmer det at den også da er senket 20mm? 16" "teledial" felger på vinteren med ferske fine Michelin X-Ice 2 og 17" Ti felger med ferske Michelin Pilot Sport PS2 - dvs dyre toppdekk, ikke noe jalladrit. Utstyrsmessig så er det IKKE bose, xenon og navi. Ellers det som måtte trenges. Supersprint endestykke. Bilder av bilen kan sees her: http://cuoresportivo.no/index.php?topic=26227.0
 13. Termostaten på min 156 JTS var helt tydelig gåen i hvertfall. Klarte vel såvidt å bikke 70 grader midt på sommeren da det var som varmest, ellers lå den på rundt 60. Etter byttet nå så når den mellom 80 og 90 grader litt avhengig av hvor kaldt det er ute. Før byttet sota den noe grønnjævlig mot så og si ingenting nå.
 14. Legger ved et bilde av min Ti SW, kanskje litt vanskelig å se forskjell siden vinkler osv ikke er helt likt. Med vinterdekk: 205/55R16 Med sommerdekk: 225/45R18
 15. Jeg har allerede byttet og den gamle termostaten må ha vært defekt.. Den var stemplet med 88 så den skal vel da åpne på 88 grader.
×
×
 • Opprett ny...