Gå til innhold

Jønnebassen

Apprendista
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Jønnebassen

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Ønsker å kjøpe en 75 TS i god bruksstand. Den trenger ikke være 100% strøken, men burde være i god teknisk stand og relativt bra for rust. 3.0v6 kan også vurderes om prisen er riktig. Bilen burde helst være rød eller sort, men andre farger kan vurderes om prisen er riktig. Om det er gjort noen forbedringer eller oppgraderinger er ikke så nøye, originalstand er ikke så viktig. Budsjettet baserer seg mer på riktig produkt til riktig pris enn at det nødvendigvis er noen øvre grense. Ta gjerne kontakt her, på telefon 41 50 94 41 eller [email protected]
 2. Vet du hva han heter eller hva firmaet heter og hvordan jeg kan få tak i han?
 3. Er det noen der ute som har en girkasse til 75 liggende og som gjerne vil bli kvitt den? Forutsettningene for at dere får solgt den (til meg hvertfall) er at synk. er i god stand og at kassen ellers også er bra. Hva ligger de på i pris? Går det ann å få kjøpt ferdig overhalte girkasser?
 4. Jeg tar begge baklyktene dine vis du fortsatt har de? Pris? Har du mulighet til å sende de med posten? Ja! Har du fortsatt girkassen? Og hva slags tilstand er den i? Du kan nå meg på 41509441
 5. Har noen fine Borbet "azev a" (ikke helt sikker på hva de heter) felger liggende. Disse fulgte med da jeg kjøpte 75'n min. Men jeg syns de blir alt for store på 75'n så jeg har ikke bruk for de. Felgene er som sagt 18"ere og er 8,5" brede. Innpressen på de er jeg ikke sikker på. Heller ikke boltsirkelen, men de passer på 75, så da er det vell ikke langt unna 5*98? Vet ikke hva felgene er verdt, dekkene er forsåvidt greie, godt med spor i de, men de begynner å bli gammle. Dekkene er forsåvidt 215-35-18. Felgene er ikke kantkjørte og ser veldig fine ut. Eneste minuset er at det er litt kast i en av de, men er såpass lite at det burde gå ann å fikkse med lodd. Dette kan jeg evt fikkse før salg. Høres dette intresant ut så kan du kontakte meg på tlf 41509441 Felgene står på Notodden i Telemark
 6. Har en Dedra turbomotor stående. Fikk denne fra min onkels dedra da han kræsjet den i vinter. Husker ikke helt årsmodelen (det kan jeg finne fort ut av). I følge speedometeret i dedraen har motoren gått ca 180 000. Og i følge min onkel har det aldri vært no problemer med den. Kjørte denne selv i fjor sommer og den gikk no helt voldsomt! Girkasse følger forøvrig også med. Vet ikke hva jeg kan forlange for denne så kom med bud! Om dere har noen spørsmål eller vill komme med bud kan jeg kontaktes på tlf 41509441 (send gjerne meld først) Ps. motoren befinner seg på Notodden i Telemark.
 7. Motoren står som sagt på Notodden. Etter snakk med andre alfa intreserte kan jeg med 99% sikkerhet konstantere at det er en bøyd eksosventil som er problemet. Dere kan nå meg på 41509441 (send melding først så tar jeg kontakt) Vært uten internett de siste dagene så beklager sent svar.
 8. Tenkte jeg kunne sjekke interessen for 2litern da jeg har byttet motor i min 75. Det er riktinok noe galt med den. Under en kjøretur i fjor sommer kom det plutselig en dunke/skrape/tikke lyd fra motoren og den mistet all kraft. Jeg syntes dette hørtes ut som rådebank evt at jeg hadde tatt en ventil eller fler. Da jeg ikke vet hva verdien på en sånn motor er i den tilstanden legger jeg ut en liten luftetråd. Skal sies at motoren fungerte utmerket før dette, men jeg har ikke åpnet motoren å sett så kan verken konstatere eller avkrefte noe som helst.
 9. Noen som har dette liggende tilen billig penge?
 10. Noen som har et alfa v6 stabbstag til salgs? Åpen for tilbudspriser på div andre kjekke ting til 75 også!
 11. Fikk tatt noen bilder i går! Skal sende deg de så fort jeg får lastet de inn på pc'n Håper det gir mersmak!
 12. Hva med innbytte i en Alfa 75 ts 88 mod. Alt av slite deler på den er byttet, men trenger litt lakkpleie. Den blir brukt daglig og fungerer utmerket til det. Men hadde hatt lyst på noe med litt mer futt i. Hvor mange hk er det i denne med den nye turboen og med nye hjerne forresten?
 13. Hvordan er førerdøren for rust? Og hvordan ser baklyktnene ut? Har du foressten spredere? Og sist men ikke minst! Hvor befinner denne bilen seg?
×
×
 • Opprett ny...