Gå til innhold

JB.

Capo
 • Innholdsteller

  788
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om JB.

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 04.06.1984

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er ikke mulig å omprogrammere nøkler til 939. Har enda ikke fått tak i en ny nøkkel, men skal høre med Sverige.
 2. Har hørt med Karl Jensen. De kunne ikke hjelpe.
 3. Jeg har mistet den ene nøkkelen/fjernkontrollen til min 159. Kjipt, tenkte jeg og kontaktet forhandler for å skaffe en ny. Fikk mildt sagt en overraskelse da jeg fikk i svar at denne koster ca 9000 (ni tusen) kroner. Dette er ren galskap, og jeg kan ikke forstå hvordan en nøkkel/fjernkontroll til en bil som potensielt sett er over ti år og ute av produksjon kan koste så mye. Men slik er det altså. RSA kunne gi litt rabatt, men vi snakker fortsatt helt spinnville summer. Er det noen av dere som har erfaring med dette og vet om det er andre, mer fornuftig prisa tilbydere? Har kontaktet de fleste som driver med Alfa i Norge, samt Auto Lusso i GB. Har også vært i kontakt med de største låsesmedene i Oslo.
 4. Har noen flekker bak forhjula som må ordnes. Fungerer det bra å slipe ned, grunne med Brunox og lakke over med sprayboksmaling + klarlakk? Har erfart at spraybokslakk slipper ganske lett etter en stund.
 5. 18" Nokian Hakka Blue, godt fornøyd! Støysvake, god respons, slitesterke.
 6. Du kan benytte hvilket ledningsnett du vil. Jeg monterte ett fra Ellebi/ Brink. Monterte avtagbart feste fra Westfalia, godt fornøyd. Husk å ha gode metallbor.
 7. Jepp! Monterte hengerfeste og elsett i påsken. Ganske stor jobb, men helt overkommelig. Mye måling og boring for å få riktige hull. Ingen enkel jobb, men hent gjennomførbart for en som liker å skru. Kabelsettet var plug&play.
 8. Nett liten sak for å feste mobilholder i bilen uten å måtte skru. Brukt, men i god stand. http://www.mytrendyphone.no/shop/reparasjon-169686s1.html 100,- pluss evt. porto
 9. Takk for tips til dere som har bidratt! Jeg har fått råd om et produkt som heter Time Sert. Wurth har det i sitt sortement under sitt eget navn. Dette skal være meget bra og gi en helt holdbar og tight reparasjon. Det skal også gå an å gjøre uten å løfte av toppen. Problemet nå er å finne noen som driver med dette, og som kan ta på seg jobben. Jeg har tenkt på å kjøpe et sett selv, men hadde egentlig sett for meg å sette bort dette. Noen som kjenner til Time Sert? Har lest at blant annet GM og Opel benytter dette.
 10. Motoren var driftsvarm og alle forholdsregler ble fulgt.
 11. Er det fornuftig å gjøre det med toppen på? Jeg tenker på spon som kommer inn i sylinderen.
 12. De står under innsug. Trangt, men plugg 1 og 2 er de som er lettest å komme til.
 13. Heisann! Skulle ta en rask service av glødeplugger på min 159 1.9 8v, men det stoppa fort etter at plugg #2 (nest nærmest reg.reim) kom ut med kverka gjenger. Det så ikke så ille ut ved første øyekast og derfor skrudde inn en ny plugg, men den gikk rundt med et lite knepp da den var skrudd helt inn. Hva gjør jeg nå? Har snakket med Carrozzeria og de kunne fortelle at det er umulig å sette inn helicoil uten å ta toppen av. Da snakker vi en jobb på 10k. - Alternativ 2 er å skaffe en byttetopp. Da slipper jeg å styre med maskinering av den gamle toppen, men fortsatt en dyr reparasjon. - Alternativ 3 er å gjenge opp plugghullet til en dimensjon som er ett hakk større. Det er mulig uten å ta av toppen og et mye rimeligere alternativ. Spørsmålet da er om det finnes en annen plugg som vil ha samme funksjon, men med større gjenger? Her trenger jeg råd! - Alternativ 4 we å friske opp gjengene med en gjengetapp og lime en ny plugg på plass. Hvilket gjengelim skal da benyttes? Vil det holde? Her håper jeg forumet kan komme til unnsetning, for jeg trenger bilen fikset så snart som mulig og helst uten at tusenlappene fyker.
×
×
 • Opprett ny...