Gå til innhold

Sven Magne

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 745
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om Sven Magne

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da har foringene kommet og skal byttes til uken er planen. Håper at bilen blir tipp topp for den ferske Alfa eieren.
 2. Takk så langt. Vi har kikka litt under panseret og skal bestille nye foringer tror jeg. har du bilde av giroverføringen du har Masi? Og hva består den av, alt fra spak til kasse?
 3. Da spørs det hvilken ende en skal begynne i.
 4. Skal høre med han. Hva er prisen for ikkemedlemmer da? Er det foresten mye arbeid å bytte?
 5. Hei. Har vært med en kamerat som har kjøpt sin første Alfa, en godt holdt 06 147. Eneste problemet er at girspaken er som en rørepinne som minner litt om hvordan min gamle 1980 GTV var. Er dette bare foringer og eventuelt skruer som må strammes?
 6. Hei har en 96 modell Dedra 1,9 td fra 96 som er på overtid. Jeg har reimsett liggende, men lurer på om det er noen som har instruksjonsbok eller noen gode råd.
 7. Hekkan for en gjeng sytne kaklehøner som er her inne. Alfa kommer med første 4 dørs bakhjulstrekker siden 90 tallet, med heftige bensinmotorer og forholdsvis lav vekt. Når du sliter med kontraen etter slakteren eller på tur over fjellet driter du i om utsenede kan ligne litt på en BMW Dette er pizza og ikke kebab.
 8. 159 er en av tidenes vakreste Alfaer.
 9. Fra en vinkel har den baken til GT, fra en annen fronten til noe Jaguargreier, og en annen vinkel el bredere og mer markant 156 front. Bilen har rwd og turtallsvillig motor som igjen banker BMW. En Alfa for de som elsker bilkjøring og ikke sitte i stolen og se på bilen med et glass grappa i handa
 10. Hei. Hva ellers er galt, og er det rust på den?
 11. 3,2 V6 er ca 100 000 dyrere, og for det kan jeg eventuelt kjøpe en kosebil neste år. Selespeed er ikke et must, men den jeg har sett på har det og er den eneste på Finn.no til salgs. Men en 3,2 hadde vært topp rett og slett. Hvor mye dyrere er en 3,2 å holde som eneste bil?
 12. Velkommen til forumet og gratulerer med en nydelig Alfa.
×
×
 • Opprett ny...