Gå til innhold

P-town

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om P-town

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Nå har den stått inne i garasje hele dagen idag på jobb, så da for vi se
 2. har jo heller ingen feilmeldinger i dashen ved oppstart eller gange....
 3. hmmmm, kanskje kondensfjerner er en rimelig vei ut av uføre.....
 4. jeg tenkte også på kondens....den sto på reservetank til morgen idag, tippe 7-8 liter igjen, det var jo ikke spesielt kaldt i natt, 3-4 minus i porsgrunn, så jeg kan liksom ikke helt se at det skulle være kondens heller.... hvis det er pluggene da? Ikke særlig smart å kjøre hvis den ikke "fyrer" riktig eller?
 5. Hjertelig takk for raske svar, da for vi se hva vi kan få til etterpå, jeg avlegger rapport
 6. Gangen er jo forsåvidt som normal, den trekker oppover i turtall, og faller som normalt igjen, ikke noe heng på turtallet når den dras opp (har ikke turt å dra den for langt). og tomgangsturtallet er konstant på rundt 1000, hostinga er også konstant når den står og går på tomgang.
 7. Trenger hjelp, er langt fra noen mekaniker. 166 2.0TS - 2003 modell - motor gått ca 36000km. Starta bilen til morgen idag og bilen går dårlig. Den går på normal turtall på tomgang, men bilen vibrerer/rister veldig og eksosen fiser/prupper/spytter alt ettersom hva som beskriver det best. Ved kjøring, jeg har heldigvis kort vei til jobb, så jeg kjørte bare noen få meter, så er den som seg hør og bør slappere en vanlig. noen som har ide om hva det kan være? Takknemlig for svar, skal hjem fra jobb kl 16 idag, men er urolig for å kjøre til verkstedet etter jobb idag hvis det gjør vondt værre.
 8. P-town

  Bra kjøp?

  http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13140812&sid=xz5cbahCmQ7408417&WT.svl=Link 170,- inkl registrering og 1 års garanti. Har prøvd den, virka meget tight og fin og interiøret var i meget bra skikk. Ny motor bytta på garanti, motor gått 37000km. Nytt Navi/kjørecomputer settes inn grunnet defekt skjerm før levering. Har holdt den av en uke. Kommentarer? Noen som trenger en 147, hehe?
 9. Noen som vet hvor jeg får tak i dette? Festene på mine har knekt slik at blinklyset ikke sitter fast i skjermen. Eventuelt klarer selv en uerfaren, lite teknisk mann som meg selv å bytte dette? Klarer oljeskift, bytte av vindusviskere og bilvask på egen hånd :-)
 10. Gi meg gjerne en update på hvordan dette har gått shake. Jeg er på jakt etter akkurat det samme og trenger det rimelig raskt, har planer om å legge bilen ut for salg rimelig kjapt nå.
 11. Ringte med Motorforum Asker-Bærum om den 166 de har stående der. Motorbytte gjort garantisak, "hjernen" til bilen hadde gått og var byttet, displayet til navigasjon var gått de hadde bestilt nytt og skulle installere. Lukter det "mandagsbil" her eller? Har jo ikke gått mer en ca 95000km. Har folk noen kjennskap til andre mandagsbiler i 166 format :-) ??
 12. Så den hos Autoital på nettet også ja. Spørs nok ikke om jeg må ta en telefon dit
 13. Mitt første innlegg så hei og hallo til Alfafolket! Eier i dag en 147 1,6 T Spark, har hatt den i rundt 1,5 år. Superfornøyd med bilen, men bilintressert som man er så er det fristende å bytte bil igjen. Ny alfa blir det ganske så sikkert, er blitt hekta og 166 er det jeg ønsker, budsjett på opp mot 175000, helst litt under. Spørsmålet er hva man skal velge. Har sett på denne, ser jo bra ut, og motor kun gått 37000km. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13140812&sid=xz5cabDZLBH086568&WT.svl=Link evt denne, billigere, men forholdsvis lav kilometerstand. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13586381&sid=xz5cabDZLBH086568&WT.svl=Link denne så jeg det var en forumsmann fra Bergen som skulle ned å titte på, høy km riktignok : http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=12710377&sid=xz5cabDZLBH086568&WT.svl=Link Er det noen av dere som har vært å sett på disse bilene, vet noe om de? Hva ville dere eventuelt anbefale? Vet dere om andre biler som ikke står på finn? All respons taes imot med takk! Erik, bosatt Porsgrunn.
×
×
 • Opprett ny...