Gå til innhold

EAMES 1300

Apprendista
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om EAMES 1300

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hei. Stemmer det Fredrik, den var orginal grønn, litt usikker når den ble lakket om men ser det er en stund siden. Selger den for jeg skal invistere i et møbelprosjekt.!
 2. Hei. Selger min sorte perle. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19031055 Nydelig GT 1300 junior til salgs. Bertonen er step nose "ostehøvel" utgave med orginalt webasto soltak. Bilen kommer fra Sveits der den ble eid av en gammel dame "helt sant", jeg er eier nr 2. Importert gjennom carozzeria Alfa i drøbak, som har gitt den full gjennomgang. Lakken er fin og hel, interiøret viser veldig lite slitasje med nye vinduslukkere på bakvinduer. Mesteparten av kromdeler er vellholdt. Motoren er i meget god stand, en 1300 nord med dobble weber forgassere. Dynamoen er fullstendig overhalt og skiftet nye børster. Bilen er "fri for rust" og har stått i garasje når den ikke har vært på piknikturer i godværet. Den nye griseheldige får en meget velholdt sort perle av en Bertone. Nydelig kjøreegenskaper og en turtallsvillig motor med en lyd du sent om aldri vil glemme.. mvh Karl Marius.
 3. takk skal sjekke det opp, veldig raskt, det var fint det skjedde nå rett før italiensk dag.! mvh M.
 4. Hei. Kan noen gi meg tips på hva som kan være galt. Var på vei hjem fra ferie nærmer meg byen så slutter først blinklyset og funke. så fusker motoren og stopper. Eneste måten og få liv på den igjen er med kabel, setter jeg på frontlysene da den er igang igjen stopper bilen. Er det batteri / dynamo ?. Gjelder en liten sort gt1300, 1969 modell. mvh M.
 5. Takk folkens, jepp det blir nok mye kjøring fremover, nå raser det mot kongvinter. Hadde det bare vært en italiensk veigud som holdt veiene tørre og varme, da kunne det vært vinter hele året for min del.! PS: vroom vroom for 1300 klubben.
 6. ja den var fet, den. takk for tips. skal sjekke ut.
 7. Hei. Trenger tips på direkte erfaring på omtrekking av headliner. Hvor er beste sted i Oslodistriktet for dette. kan det lønne seg å bestille ferdigsydd headliner ?
 8. hei. ja den er ganske ny, kjøpt gjennom CA i drøbak for et par mnd siden. importert fra sveits jeg er andre eier siden 69. Orginalt er den grønn, sort lakkeringen er gjort for en god stund siden. den er i ganske så god stand, det eneste er tak innvendig som skal trekkes om. hvordan er din bil.? bilder ! ps: har du noen ide om hvor jeg kan få tak i lister over chassi nr for å sjekke opp mengde produsert ol. m
 9. igjen takker så mye. Neste prosjekt nå er omtrekking av headliner til sort pikert skinn/vinyl. Vet det er en annen forumbolk og legger det ut der også, men trenger tips på en god tapetserer som har gjort lignende "italian job" før. vet om noen selv også ! (buland auto interiør, vistnok spesialisert seg på eldre biler og cab). M.
 10. jo takk takk, er veldig fornøyd, der jeg "cruiser" rundt. Har en del ting igjen før den er helt 100%, men er godt på vei. M.
 11. Hei til Alfafolket. Dette er første innlegg på siden kjekt med et så aktivt forum. Her er min Alfa !. Den kommer fra Sveits, og er en 69modell. hilsen Marius.
×
×
 • Opprett ny...