Gå til innhold

PerI

Caporeparto
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

PerI vant sist dagen den 15. februar

PerI hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

41 Molto bene

Om PerI

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 02.12.1976

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Agder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oppmerksomhet ja, men ingenting er vel mer underholdende når man blir stoppet og man har alt på stell paragrafmessig. De river seg sikkert i håret men må la de gå. Ikke at en plexiglassdings foran skiltet vil være lov, det får noen undersøke. Skal man gjøre det skikkelig må det jo bli at plexiglassbiten med en knapp kan skyves inn og ut, da begynner det å bli moro Skiltrammer med alternative funksjoner kunne vært kjekt i andre sammenhenger også (bompængsparing) men da beveger man seg plutselig noe mer ut på kanten av låven. .
 2. Noen må finne opp en skiltramme som har en gjennomsiktig plastdel akkurat der nasjonalitetsmerke skal stå, så klistrer man sort merke på plastdelen og ikke på skiltet. Må da være en måte å komme rundt dette på 🤔
 3. Er ikke greia at du kan velge bort det blå, men da får du et hvitt klistremerke fra vegvesenet, og det står til og med i vognkortet at du har hvite uten nasjonalitetsmerke. Hvis du da setter på klistremerke selv på hvite skilter, så burde vel loven være på noens side her?..
 4. Jepp, de to froskene jeg kjøpte i løpet av 2018 gjorde jeg det med. Type dobbel vrakpantpris-biler med skilter på, med nær forestående eu-kontroll eller noen kjente feil. Ville ikke kjøpt biler i noe særlig dyrere prisklasse med slikt forbehold, rundt 10k går min grense.
 5. Er ikke dette en moderne versjon av historien om haren og skilpadda som skulle se hvem som kom først? Bilnorge.no var vel først ute med å omtale saken i sanntid, og man kunne følge aktørene på vei nedover med gps-sporing. Stor stas å følge med live-timingen de to dagene dette varte. Pandaen ledet etter 1.mellomlading, og så seg aldri tilbake http://bilnorge.no/artikkel.php?aid=50091
 6. Biler førstegangsregistrert etter 1.november 2014 må ha det i orden ved EU-kontroll https://www.tu.no/artikler/nytt-eu-direktiv-kan-koste-norske-bileiere-dyrt/275177 Er bilen eldre kan det deaktiveres og likevel skli gjennom kontrollen
 7. PerI

  Fiat Coupe.

  coupeteile.de er ihvertfall stedet å søke etter deler. Ikke sikkert de kan skaffe bakaksel, men finner man en så er det enkelt å bytte. Hva slags modell av Coupe har du kommet over? 1.8, 2.0 16V eller 2.0 20V med eller uten turbo?
 8. Seierstad veteran utenfor Larvik?
 9. PerI

  Bilsamling i Jondal

  Auto motor og sport-TV med programmet Garagen Gold viste nettopp Kåre Jørgens bilsamling i Jondal. Fantastisk å se! For noen herlige gamle Fiater han har! Han har ca 50 biler av forskjellig opphav, tydelig at Fiat står høyt i kurs. Lenge siden jeg har sett slik kvalitets-TV.
 10. Har samme løsning med antennesplitter, bruker den fra audiocom.no. Den forsterker 20dB på dab-signal, og da får jeg inn dab på fm-antenna. Helt ok forhold på to franske her, så er godt fornøyd med at løsningen kunne gjemmes helt uten antenne eller ledninger i frontruta. På den ene har jeg et dab-adapter som viser signalstyrken til dab-signalet, og den holder seg på topp med splitteren koblet imellom adapter og antenne. Ser nå at audiocom.no som forhandler antennesplitterne også anbefaler å bytte ut pisken med en som er bygd for dab, men denne passer ikke på noen biler her, så det er ikke aktuelt for meg.
 11. PerI

  Fiatspotting

  Nokså mange Barchetta på tur i Molde-området.Min mor er der for øyeblikket og sendte meg et par bilder
 12. PerI

  AC ulyd 159

  Dette gjaldt en annen type bil, ikke alfa. Umulig for meg å si hva lyden kan komme av spesifikt på en 159, men at det kan være type intern feil i ac-pumpe er jo ikke umulig. Pumpa virket fortsatt på bilen, men det kom lyder derfra som ikke var så bra for å si det pent.
 13. PerI

  AC ulyd 159

  På en bil jeg likevel skulle kassere så har jeg åpnet en pumpe som gav ulyd og fant metallavskalling fra stemplene inni. Bilen var ca 10 år gammel og hadde kjørt mellom 150-200.000 km. Droppet å montere den igjen for å si det slik. Pumpa var fra et av de kjente merkene, men husker ikke helt hvilken.
 14. Bedrøvelig lesning dette, at det ikke skal gå an å bestille bil etter eget ønske (så lenge det er en mulig kombinasjon i resten av EU). Har Tipo gått i japsebilfella med at man kun får bestilt standard utstyrspakker og ikke ut fra en liste? Var på lanseringa av 500 hos Autovia, da var det jo en sensasjon med hvor mange kombinasjoner man faktisk kunne velge (alt fra klistremerkedekor til forskjellig utstyr).
×
×
 • Opprett ny...