Gå til innhold

rha

Apprendista
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om rha

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Bump... NY PRIS: 215.000,- Har lyst/behov for 159, går derfor til førstemann med pengene.. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=14116674
 2. Har kjøpt nytt hus. Uten garasje.. Skal bygge garasje, men synes litt synd på GT'en som må stå ute i mens. Den kan derfor motvillig overdras til ny eier mot en liten kompensasjon.. :-) http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=14116674 Legg merke til utstyret som kan medfølge mot ett lite tillegg: - 2007 facelift-front (D.v.s. Nedre frontgitter med crome/alu list) - Spax coilover kit. Godkjent senking 35-65 mm - Supersport rustfritt duplex eksosanlegg. Enderør på begge sider. - Tårnstag - Alu. Beskyttelsesdeksel under motor. Ett must ved senking.. - Skreddersydde gulvmatter. Ta kontakt hvis prøvekjøring er av interesse! :-)
 3. Har da gjort noe genialt.... Kjøpt nytt hus uten garasje... Tenger derfor å leie plass til en eller helst to biler for en periode inntil jeg får opp garasje.. Noen som har noe, eller vet om noe? Flytter til Hana i Sandnes men andre steder i nærheten er også aktuelt. Trenger dette fra ca. 16. April og fremover. Perioden er noe usikker enda, da det kommer an på kommunens behandlingstid + byggetid.. Hvis noen vet om noe, send en melding her eller ring meg på 928 05 928. mvh Roar
 4. Har lagt merke til dette jeg også. Og hvis vi snakker om biler som ikke er senket så er det vel kun 3.2 som skal være noen mm lavere enn de andre fra fabrikk. Men får ikke dette helt til å stemme i alle tilfeller heller. Min er en av off-road utgavene, men dette blir snart fikset. Har coilover-kit som skal på så snart tiden tillater det..
 5. Ble litt inspirert her nå. Hvem kan ha denne billigst... http://www.italomobil.de/product_info.php/info/p1876_Scheinwerfer-Xenon-Alfa-Romeo-166-ab-Bj-1998-bis-Bj-04.html Dette er det beste jeg har funnet så langt.. €525,90 Jeg har ingen erfaring med dette firma, bare sett at de har hyggelige priser på en del ting.. God helg!
 6. Takk for tilbakemelding alle sammen ! Har fått alle delene som skal til, så nå er det bare å sette i gang også. Hadde vært litt bedre om det var noen flere varmegrader da men. Hmmm.. Er litt på jakt etter hus i Stavangerområdet. Noen som har sett noe med isolert og oppvarmet garasje? Er ikke så nøye om huset er 40 kvadratmeter ellers... kam: Er med på tanken, men tenkte att dette utgjorde så lite at det ikke var serlig merkbart. Arvid: Takk for tips. Jeg har sett justeringsskruene på lyktene, men tenkte kanskje at det måtte noe mere til på grunn av automatikken på de. Men da høres alt meget kurant ut! God helg alle sammen! Roar
 7. Takk for svar! Tror du kan ha rett med sensorene sitter på stab.staget. Og hvis jeg senker bilen ca like mye forran og bak så burde vel lysjusteringen bli sånn noenlunde riktig etterpå også.. Sånn i teorien ihvertfall..
 8. 17.000,- hos MF?? Noen ganger lurer jeg på hvilke kalkyler de bruker på reservedeler.. Nå er ikke denne lykta akkurat kjempebillig i utlandet, men skal gå an å få tak den billigere enn 17.000,- F.eks: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380069014306 Roar
 9. Hei! Følgende problemstilling: Skal montere coilover-kit på GT'en. Er det noen som har erfaring med senking av biler med xenon-lys? Tenker da på den automatiske høydejusteringen som har sensorer på hvor mye bilen er nedfjæret.. Disse sensorene sitter vel på fjærbenene, er det bare å flytte over på coilover-fjærben og du er i boks. Eller må lysene justeres på noen måte etterpå?
 10. Ett litt merkelig spørsmål kanskje... Er det noen som vet om 8C og MiTo benytter samme fysiske baklykt? Er det noen som også vet fysiske mål på denne? Pris? (Sikkert ikke billig....) Grunnen til spørsmålene er at de kanskje hadde vært en passende "upgrade" på en annen bil jeg har...
 11. Dette er kanskje kjent, men hvis rutene dine går ned 2 cm når du åpner døren, så er body-computeren på ett eller annet vis blitt "forvirret" og benytter ett "nødprogram". En annen måte å se om dette er tilfelle er om auto opp/ned fungerer. D.v.s. om ett kort trykk på knappen får ruten til å gå helt opp/ned eller om man må holde knappen inne hele tide. Hvis vinduene fungerer som de skal, så skal de kun gå ned noen få millimeter når man åpner døren. For å resette modulen som styrer dette kan du benytte følgende prosedyre (utføres på ett vindu om gangen): 1. Kjør vinduet helt ned og hold knappen inntrykt ca 10 sekunder etter at det er kommet i bunn. 2. Kjør så vinduet opp igjen og hold knappen inntrykt ca 10 sekunder etter at det er kommet til topps. Gjenta dette for vindu nummer 2. Fikser sikkert ikke alle vindusproblemer, men kan være greit å vite.. :-)
 12. Innbytteplanen min gikk også i vasken, men nå har jeg tatt en sjefsbeslutning... Beholder bilen og foretar heller litt oppgagraderinger.. ;D En liten remapping og senking er først på programmet..
 13. Virker som det er nesten håpløst å selge bil nå for tiden. Tror nesten det gjelder uansett bilmerke og pris. Er beklagelig for oss som forsøker å selge, men helt topp for de som er i markedet for å kjøpe.. Ser ut som en flott bil. Lykke til med salget!
 14. Gratulerer så mye med en flott GT! Likte fargekombinasjonen meget godt !
×
×
 • Opprett ny...