Gå til innhold

Dagfinn R

Capo
 • Innholdsteller

  641
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dagfinn R

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 25.12.1952

Profilfelter

 • Nettside
  http://home.online.no/~dagfirog/index.cfm

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bærum

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 71 mod 1750GTV til salgs. Restaurert for 5 år siden. Nettopp hatt olje/filterskift motor og gearkasse, fordeler, plugger, stifter skiftet, gassere og tenning justert (utført hos Carrozzeria Alfa). Kan selges nå, vinterlagring kan inngå i handelen. Bilen står i Drammen, se annonse et stykke nede i Beler selges-tråden. Om interessant, send meg en e-mail, [email protected]
 2. Jeg ser det har vært diskutert hvorvidt disse bilene "skal ha" støtfangerne montert eller ei. Jeg syns altså de er finest uten, men for de som mener annerledes, har jeg naturligvis fargerne liggende, så de er bare å skru på!
 3. Det ligger et par til salgs under rubrikken "Biler selges" her inne - en av dem er min... Ta gjerne kontakt - vinteropplag kan inngå i handelen!
 4. 4Sale - hbo 110'. Vinterlagring 2011/12 kan tilbys mot 2000 i tillegg i pris. Restaureringsprosessen: http://home.online.no/~dagfirog/index.cfm Ta kontakt for visning/prøvekjøring/handel.
 5. Solgt - den kommer til et kompetent Alfa-hjem. Dere har ikke sett det siste til denne bilen...
 6. Etter en kritisk gjennomgang sammen med en potensiell kjøper og en senere gjennomgang med "uhildet tredjemann", er det avdekket flere mangler enn de som fremkom i PKK i mai. Bilen selges derfor som et rent restaureringsprosjekt / delebil. Ring for info - 92263656 Jeg trenger å bli kvitt den - skal vi si 8000 eller deromkring?
 7. Har nettopp vært på en ørliten abstinenstur med 155'n - V6'ern knurrer og buldrer aldeles herlig! Skal en av dere overta moroa? Ring!
 8. For ordens skyld, det ER kjørehansker som ligger i dashbordet, og ja, de følger bilen. Jeg spanderer i tillegg kaffe og vafler på kjøper av bilen!
 9. I dag er det lørdag, skal vi handle bil?
 10. Jeg har gjort avtale om kjøp av ny(ere) bil i dag, så hvis noen kunne være behjelpelig med å gjøre plass i carporten min, hadde det vært innmari hyggelig! T l f : 9 2 2 6 3 6 5 6
 11. Count me in... Nå driver jeg riktignok og selger unna litt, men noe med hjertestykke skal det vel bli igjen å kjøre med...
 12. Ja... some yerars on, men det er denne bilen
×
×
 • Opprett ny...