Gå til innhold

hmhaga

Apprendista
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om hmhaga

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøpte dette via alfaworkshop.co.uk, og etter beskrivelsen så er låseverktøyet kun for denne motoren. 1x Other Cam Lock Tool. Cam locking tool (147 1.6 with 88kw/120hp engines ONLY). 1x Genuine Alfa Romeo Variator. The variator changes the inlet cam timing. 1x Lazer Variator socket. Variator socket for removing variators on all T/S engines (24mm socket head) .
 2. Kjøpte en delemotor for å bytte nedslitt kamaksling til innsug, men kom aldri så langt at den ble montert. Har også til eksos. Disse ser hele og fine ut, har også koppene under (som også blir slitt ned).
 3. Verktøy for å løsne variator fra kamaksling Låseblokker til kamaksling m/ekstra lange bolter til toppen (de korte drar ut gjengene) Verktøy til å stramme regreim
 4. Levert til bilopphugger. Fikk nesten en idé om hekkmotor og RWD-konvertering 😂
 5. Skal kjøre Alfa 147 til huggeren, men synes egentlig det er for galt å kaste vinterhjula - da det er relativt nye dekk på de. Goodyear Ultra Grip Ice 2 med 7-8 mm mønster igjen, produsert i uke 35 i 2015. Disse var vi veldig fornøyd med i vinter. Selges 600 kr eller høyeste bud over. Hønefoss eller i nærheten. Sendes ikke.
 6. Bil og delemotor kjøres til bilopphugger førstkommende tirsdag. Tar vare på kamakslinger fra delemotor, i tilfelle noen skulle trenge å bytte på sin bil...
 7. Høyre kanal er ok, uten rusthull. Venstre kanal har rusthull i forkant, men selve platefalsen er fin. Kanalene virker ellers solide. Tror ikke dette bedømmes som farlig rust, og når falsen er ok er jo det jo faktisk mulig å sveise inn en platebit uten alt for mye arbeid. Sommerdekkene har greit med mønster, men de er gamle.
 8. Egentlig en hel og fin bil. Den er fin for rust pga antirust-behandlingen som har vært fulgt opp - bortsett fra kanalene og noen bobler under lakker på taket. Den er jo bare gått 130.000 km. Har jo pre-post lambdasonde, så feil med avgasser ville den jo registrert selv. Det er byttet div bærearmer, bremseskiver, bremseklosser mm av forrige eier, nesten litt latterlig at noen koster på disse bilene så mye penger. Jeg kan ta en tur ut i morgen med skrutrekker og sjekke hvor råtne kanalene egentlig er.
 9. Det er ikke kritisk rust i kanalene. Den er fullt kjørbar med slitt kam, går rent og fint - men mangler litt trekkraft. Er ikke så store jobben å bytte kam på den, verktøy for å låse kamaksling kan medfølge.
 10. Har en 2001 Alfa Romeo 147 1.6 TS 120. EU-kodkjent til Feb 2019. Det er byttet olje, filtere, variator, registerreim og strammer nylig - samt følger med en delemotor som ble kjøpt for å bytte ut nedslitt kamaksling på eksos. Det er også byttet grenrør med flexirør, da dette lakk. Det følger med vinterhjul med bra dekk. Bilen har vært antirustbehandlet, men det er dessverre noe rust i kanalene samt tak. Venstre framdør er bulka i nedkant. Bilen står nå parkert pga defekt dynamo (lader ikke batteri). Vi har brukt den som en reservebil i 1 år og hadde egentlig tenkt å ha den enda en stund, men nå er jeg litt lei av å skru bil (Den ble kjøpt som reserve for en BMW 1-serie der motoren totalhavarerte på Rudskogen - og den bilen er et absolutt mareritt å skru på). Det er litt jobb å bytte dynamo på 147, men har man flaks er det bare regulatoren og den kan byttes med dynamo in situ. Er det noen som er interessert i å kjøpe den for 5000 kr? Bilen står i Hønefoss. Får bryter til setevarme på kjøpet! Mob 902 97 035
 11. Skal en tur til Oslo i helgen for å se på (og muligens kjøre hjem med) en 2001 Alfa 156 Sportwagon 2.5 V6. Kan noen gi meg en kjapp oversikt over ting jeg bør sjekke (eller eventuell gi meg link til gamle tråder)? Er klar over stedene det kan oppstå rust. Hva er pris på nye bærearmer foran og bak? Eller kan man bytte bare foringene? Hva er pris på nye Bilstein dempere? Finnes det en bra webshop i utlandet for å handle deler?
×
×
 • Opprett ny...