Gå til innhold

Helge 33

Apprendista
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Helge 33

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 01.01.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Horten
 1. gratuler med salg jarle! tror den nye eieren har fått seg en god bil der..
 2. Bare girkassa på bilen er vært mer enn to tusen kr. er nok ikke akktuelt det. beklager.. skal få den for 5000 eller så plokker jeg den i deler.
 3. Er det virkelig ingen som vil ha denne knall bilen. er jo en masse gode deler her!! må jeg plukke den i deler for å tjene noen kr her?? Er fortsatt åpen for bud på bilen. skrik ut noen!!
 4. Som sagt tidligere av andre så er ikke 0-100 det mest viktige. mener nå selv kjørglede å følelser er mer viktig. En golf 2 gti (8v eller 16v) har jo ikke på langt nær samme følelsen i ratt å understell. Mener og at veigrepet dens er betydelig dårligere. skal man f eks kjøre om kapp med noen på en landevei er grep i sving mer viktig enn 0-100.
 5. Alt gikk bra med meg å hadde ingen andre i bilen. Men ser jo ut som det var en elg jeg traff! Men er vel sånn at man synes rådyr søte dyr intill man treffer de på veien...
 6. Her legger man ut en bil tilsalgs å når det begynner å bli respons på bilen klarer man å kjøre ned et rådyr. var det noen som sa dette var kjipt??
 7. takk magnus! bilen står altså i horten. men gi meg en tlf å jeg skal gi info å kan også sende masse bilder hvis noen er langt unna men vil se litt.
 8. 33 med skilt og godkjent til 2010. står i horten(vestfold) 13 laken
 9. Er det virkelig ingen som har lyst på denne morsomme hverdagsbilen?? Lite rust å eu ok til feb 2010? har jeg satt prisen for høyt?
 10. Knall god dele bil!! Den er rød av farge. Utvendig QV pakke Km 130 000. Ikke i beste stand men i daglig drift. Må bytte reg reim.(delene følger med) Girkassen ble byttet for tre mnd siden(skrapefrie synk ringer) Byttet radiatorvifte å føler. Sommer dekk ble kjøpt i april i år å står på orginale Speedline felger. Følger med vinter dekk på stålfelger. Delskinn seter å Momo ratt. Har også montert kon luft filter. Står også et grovere stabstag forran. Bilen er eu godkjent til februar 2010 bilen var i en ulykke med et rådyr natt til lørdag. større deler av fronten er ødelagt(fanger, lykter, radiator, venstre framskjærm, og panser) sikkert et par ting til. så nå er den vel bedre egnet for noen som vil ha deler. fortsatt muligheter for å sette den i stand hvis noen vil det og. skal prøve å få tatt noen bilder av den i helga å få lagt ut. bilen selges helst hel å ikke del for del. Pris ca 5000 men bud blir vurdert. Ring helge på tlf 45436849 for mer info.
 11. Hvis et verksted har utført en utbedring på en bil men ikke fulført sitt arbeid med en nødvendig hjulstillingskontroll ville det vel være naturlig å be de skaffe deg nye dekk. Dette var iallefall vanlig praksis da jeg jobbet på dekksenter. Dekkslitasje avhenger jo selfølgelig av kjørestilen men ikke vanskelig å se forskjell på et dekk som skakkslitt å et som er hardkjørt.
 12. Min coupevifte virker ikke. (har ikke fungert mens jeg har hatt bilen) Men da det bygnte å klø litt i fingerene i dag oppdaget jeg en ting: motstanden på vifta å ledningen stemmer ikke overens. Mistenker at noen har byttet til en feil motstand. vifta har to skrue hull mens motstanden har bare et. Pluss at ledningen inn har fem kontakt punkter å motstanden bare fire. noen som har noen meninger om dette? skulle gjerne hatt den i gang igjen.
×
×
 • Opprett ny...