Gå til innhold

Stefan

Capo
 • Innholdsteller

  618
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Stefan vant sist dagen den 6. juli

Stefan hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

61 Superbo

Om Stefan

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bump Laber interesse for gtv6 ser jeg. Hvis noen er interessert i spesifikke deler som er avbildet, så ta kontakt. Kanskje vi blir enige om noe. Jeg plukker såklart ikke deler av bilen, det gjelder altså de delene som er avbildet. Fortsatt god sommer.
 2. Jepp, sender deg bilder i morgen:-)
 3. Bump. Åpen for bud, bytteforslag, delbytte. Kan også være aktuelt å selge deler (ikke fra bilen såklart)
 4. Vurderer delbytte, feks 916 serie spider, eller kanskje gtv. Evt en alfetta sedan på skilter. Caferacer (motorsykkel) eller annen motorsykkel kan muligens vurderes.
 5. Hvis det er mulig å få printet et sett så er jeg også interessert i å vite pris på moroa
 6. TRUKKET, vi får se til våren. Oppdatert: våren kommer, bil og deler luftes igjen for salg.
 7. Hei Ola - det er i Onsøy, 12 minutter fra Fredrikstad sentrum
 8. Vurderer å selge reservemotoren min, en 3 liter 12v v6 fra alfa 75. Det er jetronic-versjonen, men har etter merkene på kammene å dømme s.k "motoronic-kammer/sz-kammer". Startmotor, svinghjul, dynamo, dyser og fuelrails, innsugskammer - alt er på plass utenom hjernen. Du vil jo helst sette inn et datasprut uansett? Den har attpåtil pumpe til servostyring for de som ønsker seg det. Kilometerstand er uviss, jeg har ikke åpnet den, men den trekkes lett rundt for hånd. Selges hvis prisen er rett - jeg vet det ikke er gull, men jeg vet også at det ikke myldrer av disse etter hvert, og har ikke hastverk.
 9. Hei! Her kommer et litt tåkete innlegg - det er over et år siden jeg gjorde samme jobb på min, da wiren på førerdøra røk. Jeg mener å huske (så ta det med en skje salt) at jeg endte på ca 213cm wire. La oss si at jeg var så tilstede i selve jobben at jeg glemte å ta bilder og notater og legge ut her. (De som har gjort denne jobben kjenner antageligvis til at det kan være voldsomt frustrerende når wiren vikler seg ut inne i døra etter gjentatte forsøk) Jeg hadde ikke noe spesielt behov for et ekstra løpehjul, og mener at det ikke er spesielt mye slækk. Skal prøve å komme meg ut i garasjen etter leggetid i kveld så kan jeg ta av dørtrekket og sjekke. Etter å ha prøvd meg frem med lengde på wiren (jeg brukte den lange lengden og den avrevne stumpen som var orginalt som mal) kjøpte jeg en pakke med 10 alu-hylser på Montér som jeg klemte fast på endene etter å ha ført de inn i hullene i spolen på heismotoren. De måtte også klippes litt til så de ikke ble for store. Deretter viklet jeg hhv med og mot klokka slik beskrevet av amerikanern det henvises til lenger oppe i tråden din, og brukte maskeringsteip. Brukte et o-ring verktøy for å få av teipen når jeg til slutt fikk alt på plass og festet i klemma under vinduet slik at ikke wiren viklet seg ut igjen. Har fungert prima etter dette (med unntak av litt dårlig kontakt og tidvis lite strøm til vindusheisene - noen dager går de fort og noen ganger utrolig sakte). Keep at it - det blir fint til slutt. Men det er en tålmodighetsprøve. (Å løsne csc-downpipes fra manifolden mens bilen står på hjula på 2 høyder 2x4 plank med fullt rattutslag for å komme til gjennom et lite hull i hjulhuset er en annen...)
 10. Det er lov å komme med bud så klart
 11. Gå til www.vikleverksted.no så finner du alt du trenger:-)
 12. Og før du kasserer motorene ville jeg tatt de med til et lokalt vikleverksted og fått dem til å gå over, det samme med motoren til vindusviskere. Vi har et Vikleverksted i Fredrikstad som er verdt turen/portoen om det ikke er noe i nærheten for deg
 13. Kan være brudd i kablene i døra også, evt bare dårlig kontakt. Ta av dørtrekka og ta deg en titt, vrikk litt på ledninger, løsne og koble kontakter. Hvis du skulle være uheldig å ha behov for å bytte wire i mekanismen så kan du kjøpe rustfri i rett dim på Clas Ohlson, og på monter får du kjøpt smarte alu-endestykker du klemmer fast. Sikkert andre steder å få tak i også men du må ikke ut med mye penger på de to stedene. Og så må du måle opp etter beste evne gammel wire (minnes det var ca 123cm) og smøre deg med kjempemye tålmodighet når du skal montere leamikken. Det er nemlig ikke direkte lettvint, wiren må tvinnes rett antall ganger den ene veien og rett antall andre veien rundt spolen, og spretter gladelig av igjen - når du har skrudd fast motoren. Jeg har aldri funnet noen årntli bra step-by-step på dette (og burde kanskje ha laget en)
 14. Jeg trenger å få fraktet en gammel symaskin med understell/bord fra Kvinesdal og så nærme Østfold som mulig. Er det noen som kan bistå med dette mot betaling? Eller som har tips til hvordan jeg skal få til dette? Den vert rundt 60kg pluss minus (sannsynligvis mindre, det er en relativt liten maskin) og er på størrelse med en skrivepult til barnerommet. Selgeren er ikke så interessert i å ordne med å skaffe pall, sikre lasten osv, og jeg sliter litt med å finne spedisjonsfirma som tar sånne jobber.
×
×
 • Opprett ny...