Gå til innhold

Dauervollgass

Apprendista
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dauervollgass

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Spotta denne på Kompressorsudden Sunnmøre idag. Er det den du meiner?
 2. Eg synest denne bilen har fått bra fokus og den er ikkje mediesky. Eigaren har etter det eg veit ikkje konto her, men heiagjengen har det. Her er eit bilde frå gårsdagens bytur for å kjøpe kaffi og Napoleonskake. Ja, vi er så gamle. Om eigaren hadde hatt konto ville han sendt deg PM om støtdemperleverandører og tips om korleis denne kontakta kan få kontakt med ei klokke igjen: Integrale: Vi BMW-karane er begeistra for Alfa (og Maserati) i tillegg til at forumet byr på mykje interessant. Når det kjem til eigarskap derimot..
 3. Hockeysveis, doble lykter og bakhjulstrekk er heilrett fortsatt. Dette er basismodeller Jean. I selskap med 164QV måtte vi stille med Shamal eller M535- minst. Eit bilde til. Uhu har god greie på bil.
 4. Treffpunkt80 på Giske i kveld. Tørre vegar og bilar med boksform. God stemning.
 5. Eg er berre med og heiar på han som handlar. Det er ein kollega i Giske CoupeClub som har våga der vi andre har vegra Biturboen står no og skin på Bilhuset i Mauseidvågen. Gler meg til å få hjelpe til med å denne på vegen igjen. Det var på høg tid den kom til ein som vil gi den litt stell.
 6. Kan eg by på nokre bilder av karamellen?
 7. You can say that again! :-) Ellers har eg også sett den flotte garasjeporten mange ganger, og blir gjerne med på ein svipp til NøreVartdal. Eg stussa første gang eg såg garasja vart knallraud, men alt fall på plass når logoen kom på porten. Veldig bra!
 8. Dette er WGS84 koordinater?. I grader, minutter og sekunder blir det 62° 27' 44.9"N, 6° 21' 42.4"Ø På 62grader nord finn du Ålesund by - kystperla i nordvest.
 9. Køyreturen i 2008 er eit fint minne, så eg blir gjerne med på en ny dagstur om dagen passer. Eg stiller i kategorien "alle med bilinteresse", men tek gjerne med ein Alfakompis på tur.
 10. Go Carlo go! Held med dette av Beifahrersitze.
 11. Fine turbilder av ei fantastisk turvogn! Dette må vere smaken av det gode liv.
×
×
 • Opprett ny...