Gå til innhold

shamal

Caporeparto
 • Innholdsteller

  360
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om shamal

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 10.04.1979

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.norskmaseratiklubb.no/

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kolbotn, Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ervel i alle fall en del forskjeller i interiøret, som gullklokke, bord i dørene bak, eget rom med flaske og glass i krystall. Mao en QP laget for de kongelige. Er vel produsert ca 50 stk om jeg ikke tar feil.
 2. Ta en tur til Dagfinn i Drøbak (Sportivo). Han har en 308 inne til salgs, og kan vel uansett gi noen tips.
 3. Da eieren er i ferd med å ferdigstille en annen handel har jeg fått mandatet til å selge denne bilen for knapper og glansbilder. For å si det slik; prisen han nå ønsker er det samme som jeg ga for mitt rullende prosjekt i sin tid. Hadde jeg selv hatt penger ville denne vært handlet på sekundet. For oppriktig interesserte; ring på 911 ni tre 966 eller mail på maserati ætt hp.com
 4. Se link: http://phpbblazzaroni.webcomputing.no/viewtopic.php?f=7&t=4869 Mvh Alexander
 5. Hehe, den så kjent ut...! Fått glattet ut gremlinsene den hadde da den ble hentet hos meg? Utrolig fint eksemplar.
 6. Mon tro om dette kan ha noe med Candy King sin fortid som formann i Maseratiklubben der medlemsmøtet i all hovedsak er det årlige bukseseletreffet på Øvrevoll der det ofte ble sparket mot røde fotballspillervogner? Og gå derfra til kjøp av budsjettferrarien 348 er nok grunnen til at du føler slik du føler. Av og til kan det være hardt å møte seg selv i døren og måtte bytte ut blått blod med rødt. Når det gjelder Janteloven og Norge så er jeg helt enig med deg. Og som eier av en Ferrari merker man bedre enn noen andre hvor dypt denne sitter i den norske folkesjelen. Selv syntes jeg at dette både var slitsomt og lite givende. Nja... Er vel ikke akkurat i Maserati-kretser jeg har måttet forsvare meg. Eller kanskje litt, men der i mer vennskapelig ånd. Tenker mer på kollegaer, naboer, tilfeldige bekjente osv. De eneste ordentlig negative kommentarer jeg har fått fra folk i bilmiljøet er kritikk for kjøp av 348 fremfor 355/328/Testarossa. Mulig 348 er Ferrari på budsjett, men den er fantastisk god å kjøre, og jeg digger den. De som mener den er kjip å kjøre kan umulig ha kjørt en noe særlig lengre enn rundt kvartalet. Tok meg gode 1500 km å bli godvenner med hvordan den må kjøres for å få den til å hyle...! Er forøvrig svært godt fornøyd med skiftet fra Maserati til Ferrari, selv om jeg på ingen måte utelukker at jeg kommer til å kjøpe Maserati igjen. Det er vel kanskje heller garantert at jeg kommer til å gjøre det...
 7. At janteloven står sterkt i Norge er det vel liten tvil om. Etter at jeg byttet ut Maseratien med Ferrari har jeg flere ganger måttet forsvare eierskapet, noe som aldri var tema med Maserati. Jeg har ikke voldsomt lang erfaring med andre eiere, men gjengen som kjørte sammen til IW lørdag (rød 328 GTB, sort Testarossa og undertegnede i 348 Spider) var i alle fall helt normale entusiaster. Spradebass is my middle name.
 8. Er det en F40 vi ser i garasjen bak oksen? http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=37174370
 9. Så rett så rett! Dette med sjalusien på GTB burde jeg catchet.
 10. Synes det ser ut som ekte vare, jeg?
 11. Mr2 eller noe annet søppel det der.
 12. Er den endelig ferdig? Da håper jeg den kommer på Øvrevoll. Eieren snakket om at den muligens kom til å bli klar. Fantastisk!
 13. Ble ikke noe av dette eller?
×
×
 • Opprett ny...