Gå til innhold

BB

Capo
 • Innholdsteller

  569
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om BB

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 1975 mod fiat 127 s. Motor 903 kub, (48 hk). Damen bruker ikke denne bilen mer, den må vekk. Står nå uten skilt, men den starter og går. For å få skilt på, så må bla. bremser gåes over, det er litt rust på noen av ledningene/kontaktene til blinklys/lys. Helt Nye frontlykter og (brukte) runde blinklys til forskjermene følger med. Det er også med en forgasser og Abarth toppdeksel. Det følger også med 5 trinns gearkasse, den er ikke testet. De svarte felgene på bilde følger også med pluss en del en del andre felger dekk. Bilen har fått litt lakkrust. Selges til en som får den på veien igjen. Det skal ikke mange timene med arbeid før denne er på veien. (Bilen var også senket en periode.) Bilen er utrolig tøff, og bringer frem smilet til alle i trafikken. Kontakt her på pm. Hvis det ikke blir respons her inne, så legges den ut på finn : ). Det er også en polsk 126 til salgs, den kom kjørene fra Oslo, men har ikke skilt, det er betalt mva. Bilene står i Bergen. Se bilder
 2. Gøy tråd å følge med på, stå på : ) Fargekombinasjonen grå/svart er fin. Jeg lurte på en ting, har ikke den bilen nakkestøtter originalt? (på forsetene.)
 3. BB

  126

  Veldig fin bil, den kler hvitfargen, og de felgene satt som et skudd! Når man kjører uten vinduer, så slipper man vindusvisker og spylerveske, genialt : )
 4. Det var Toyota Starlet, men jeg de byttet vel fra bakhjulsdrift til fwd, så det var muligens litt forvirrende for eiere som så andre Starleter kjørte rundt med kjettinger bak : )
×
×
 • Opprett ny...