Gå til innhold

trusestrikk

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om trusestrikk

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er noen hakk her og der som ikke er så uvanlig på en 10 år gammel bil. Kanalene er delvis opplakkerte grunnet steinsprut. I hjulbuer bak har lakken begynnt å slippe. Skal forsøke å utbedre dette før salg. Som jeg vet om så er det dårlig futt i AC.
 2. Kommer for salg etter påske. Noen interesse her før jeg legger den på Finn.no? Tenker pris rundt 50.000 kr. NORGES BILLIGSTE! Gått 204.000 120hk Diesel
 3. Har trøbbel med xenon justeingen på min MY08 159TI. Venstre nærlys lever sitt eget liv. Har manuelt justert lyset slik at det er riktig. Så kan det gå noen dager så lyser venstre lys for langt ned. Justerer jeg det opp kan det gå noen dager så lyser det for langt opp og da må jeg justere det ned igjen, Ved oppstart gjør begge lysene den "dansen" med å gå ned og opp men det venstre stopper litt for langt ned. Som sagt så kan jeg manuelt justere det opp men etter noen dager lyser det for høyt igjen. Hvordan får jeg fikset dette?
 4. Ligger ikke på Finn.no Bilen er godt velholdt av eier og mange slitedeler er byttet. For å nevne noe: Bærebruer, hjullager, dynamo, batteri, registerreim, bremser++++ Bilen har fått oppgradert Lydanlegg med DVD spiller som har Bluetooth, handsfree og ryggekamera. Oppgraderte høyttalere i dørene foran. 7" skjermer i nakkestøttene. Betaler du kr 10.000,- i tillegg så får du med lydanlegget som ligger i bagasjerommet. 12" subwoofer, monoblokk og 4-kanals forsterker. Alt i Pioneer.
 5. Sedan. Men har lagt fra meg planene om coilovers på 159en, så settet blir stående på bil. Men har et sett med eibach senkefjærer til sedan 159, om ønskelig :-) Ja trenger bare fjærer. Mye skal du ha for disse? TÜV
 6. Trusa skal ikke på ID. Ta det med til Integrale du
 7. Tja.. Har ikke skiftet filter på 8 år... Pris?
 8. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=79464627
 9. Hei. Noen som vet om det det må presses inn nytt lager foran eller kan man skifte navet? På f.eks skruvat.no så kommer det opp nav som del. Andre plasser kommer det bare lager opp.
 10. Sikker på at det er o-ringer på begge? I følge Alfa workshop så ser pakningen kantet ut..
 11. Mister-auto.no var usæriøse greier. Kunne ikke levere......
 12. Fant komplett aksel på mister-auto.no til 1000 spenn!!! Kjøpte tvert! 1500 inkl frakt, mva og toll!
 13. Hjulboltene er det ikke Skiftet mansjetter i fjor og da ble det fyllt opp med fett. Men har ett vagt minne om at ytterste ledd var litt "slappt"...
 14. Har fått kakkling i fra drivverk på min 97`GTV 3.0 24v. Lyden kommer både når jeg svinger til høyre og venstre men jeg er overbevist på at det kommer i fra venstre side. Det jeg er usikker på om det kommer i fra inndre eller yttre knute? Kan det komme kakkling i fra inndre knute da denne ikke blir mye sving på denne når man svinger hjulene? Bilen er saftig senket så inndre knute har ganke mye bøy på seg.
×
×
 • Opprett ny...