Gå til innhold

Roberto

Apprendista
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Roberto

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 01.06.1970

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Frei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ingen som er interessert? Bytte i veteran-Alfa eller 90-talls GTV/Spider? 164, 75...?
 2. Vurderer å selge 147'en da tiden ikke strekker til. Fikk noen punkter på EU-kontroll før påske og skiltet av den da. Gått kun 124190 km pr. 25.04.2018. Skal ikke så mange kvelder til for å få den tilbake på veien. Rett før den skulle på EU-kontroll byttet jeg alle bremseskiver og klosser, parkbremse wire begge sider, bremseskjold høyre bak, foringer i øvre bærearmer begge sider foran. Byttet bremseskjold og støtdemper venstre side bak for et år siden. Følger med støtdempere begge sider foran og høyre side bak samt senkefjærer. Mangler etter EU-kontroll: lenkestag begge sider foran, støtdemper høyre bak, foring i bærearmer begge sider bak, bærekuler begge sider foran, rust i kanaler, venstre bakdør kan ikke åpnes (barnesikring?) og oljelekkasje motor (toppdekselpakning?) Han som tok EU-kontroll klarte å få selespeed kassa til å slutte å virke. Går ikke i gear, hører at den prøver, men vil liksom ikke.. Pumpa går når førerdøra åpnes. Ingen lyd i radio, mest trolig gnag på ei ledning mot gods. Prisantydning? hbo 10.000,-
 3. Tenkte det var riktig å gjøre det sånn. Hvis jeg ikke hører noe fra han i løpet av dagen så blir den din... Det går og an at du tar kontakt med han og blir enig om hvem som skal ha den. Det viktigste for meg er at noen tar seg av bilen og får den på veien igjen hvor den hører hjemme 😁
 4. Beklager at jeg ikke har tenkt ut løsningen før... Unnskyldningen får være at jeg leter febrilsk på finn etter ny bil og tankene kun har vært der i dag. På fredag kjører eldstejenta opp og da er jeg billøs. Har lånt hennes bil siden i høst, riktignok en BMW, så jeg har vel i virkeligheten vært billøs siden i høst! Men nok om det... Hvis dette skal gjøres på rettferdig vis (for jeg er en rettferdig og ærlig kar) så er det vel Jan Tore som er ny eier. Han hadde jo tross alt nest høyeste bud på lørdag, er ikke menigheten enig?
 5. Ser ut som denne er fortsatt til salgs, har ikke hørt noe fra AlfaBernt. Så da får vi prøve på nytt 😁 Var vel noen flere som var interessert?
 6. Da er dagen min ferdig og det er på tide og logge av og slå av maskina. Ser ut som det ble AlfaBernt som kjøpte seg litt kosejobb i dag.
 7. Kjølevannet er ikke kommet inn i motoren. Det er blåst ut av ekspansjonstanken av kompresjonstrykket. Ikke noe vann i oljen. Har sprengt radiator og et par frostplugger er kommet ut. Har ikke hatt noe lyder i drivverk.
 8. Frei er på Nordvestlandet, en del av Kristiansund kommune
 9. Ingen høyere? Fremdeles tid igjen
 10. Regner ikke med å få noen fornuftige bud. Men vil gjerne at noen som er her inne skal overta😁 Har ikke tenkt at Finn skal få den gleden. Vi får se hvem som kommer med det minst ufornuftige budet i løpet av dagen. Han/hun blir ny CW-eier... Avtale? Greit om noen som er interessert i å kjøpe bilen kommer med et bud og at dette ikke bare blir tull. Litt om bilen: Det som har skjedd er at den begynte å bruke kjølevæske. Hadde på noe ny fantastisk radiatortett. Endte med at radiatoren sprakk. Har kjøpt ny som følger med. Sprekk i servorør nede ved reimhjul på veiva. Dette kan sikkert fikses med å sette inn slange i mellom. Foringer i øvre bærebroer begynner å bli moden for utskifting. Har nye... Ellers er bilen grei stand. Rust har jeg ikke sett så mye av😁 Sommerdekkene er kjørt en sesong. Vinterdekkene er noen år, men tåler kanskje resten av sesongen. Disse står på de originale felgene.
 11. Syns det var litt i minste laget. Betalte selv 10000,- for en 145 med totalhavari på motor for noen år siden. Resten av bilen var også i en god del dårligere forfatning enn denne. Men for all del, bare legg inn bud, så får vi se hvor det ender... Skulle så gjerne ha fikset den selv, men tiden strekker dessverre ikke til... Robert
 12. Crosswagon selges til en som kan skru litt selv. Toppakning er mest sannsynlig defekt. Motor er påbegynt demontering. 2005 modell, ca. 140000 km, skinninteriør... Kom med bud.
 13. Hei Dank Har akkurat skiftet registerreim. Var helt tørt og fint rundt vannpumpe. Er mye vann rundt ekpansjonstank, så støtter teorien til Odd Atle. Mener jeg har vært borti dette før, jeg også, når jeg fikk tenkt meg om. Men den gang var det vel på en sånn bil som "vanlige folk" kjører. Men for all del, alle tips mottas med takk
 14. Takk Odd Atle. Du er nok inne på noe der ja. Virker nesten som det er trykk i kjølevæska. Men det kommer ikke kjølevæske i olja. Kan vel skje at det er lekkasje bare den ene veien. Har kjøpt inn pakning, så da er det vel ingen annen utvei enn å bytte den. Det må vel jeg som er gammel bilmekaniker klare, sjøl om det var før commonrail ble vanlig. Nesten så jeg blir litt lei og oppgitt, for det vært litt vel mye med den bilen en lita stund nå. Da er det vel like før at den blir en veldig god bil som jeg kan ha i 10 år til. Robert?
×
×
 • Opprett ny...