Gå til innhold

andretti

Capo
 • Innholdsteller

  932
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutro

Om andretti

 • Rang
  Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.andreasengesvik.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Jørund! Har fått tak i disse! Ellers tusen takk!
 2. he he du sier noe! Men om du søker på emery bits kommer slipesteinvarianten opp - sammen med en type slipebor? Og sandpapirvarianten.
 3. hva er emery bits? Holder på med porting og går nå fra å bruke roterende fil til å skulle jevne ut. Kartalamakis snakker om emery bits - i Grit 60 til 320? Er det de små slipesteinene - eller er det bare vanlig sandpapir?
 4. Om noen har en pent brukt liggende - vet at de er å få kjøpt noe. Kontakt Andreas 93631176
 5. Om noen skulle ha ett sett liggende - må være i topp stand. Till 2 liter nord - komp. mellom 10.5 - 11.2 : 1. Liners kan godt være 84 mm. Også interessert i en innsugskam med 12,5 mm løft - durasjon rundt 290 grader. [email protected]
 6. Takk for tips - har sett det! Litt mye styr med shipping etc.
 7. he he ok! I følge Ivers er det enkelt - jeg tror faktisk jeg kan få det til! Jeg bygger også motor og tenkte at det var godt å få litt hjelp til dette.
 8. Hei - er det noen som er gode på overhaling i Osloområdet? Trenger nye syncroringer. Må gjøres vinter. - Kontakt Andreas - [email protected]
 9. Så det lille skiltet foran er ok? Selv på en 74 modell? Er dette kun for pre 71?
 10. andretti

  track day

  når er det track day?
 11. Well done Chris! Så fint å se at du får den på bena selv! Flott fargekombo!
 12. Tusen takk for innspill! Jeg er nybegynner - men ønsker å lære meg dette selv;). Smører du føringene før de slåes inn? Jeg har lurt på dette med å stoppe på riktig sted. Ser ikke helt for meg hvordan det skal gjøres?
 13. Hei HR! Hvordan varmer du opp toppen? Må hullene brotsjes? Er det også mulig å slå de nye føringene inn med kartalamakis sin spesialdor?
 14. Er det noen som kan dreie to verktøy for meg eller vet om noen som tar på seg småoppdrag? De skal brukes til å slå og slå inn ventilføringer - samt dreie av 8 ventilføringer - pluss dreie av en liten kant på 8 ventiler. Kontakt Andreas - [email protected]
 15. Orginalt svinghjul i god stand 105 - 6 bolter - 130 tenner selges - pris 4000 (prøv å finn ett!).
×
×
 • Opprett ny...