Gå til innhold

PKW

Apprendista
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om PKW

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Enda litt rydding her, og tid for å kvitte seg med litt av hvert. Noen ting kan kanskje være andre ting glede? Er det noen interesse for disse tingene, så ta kontakt - før jeg ombestemmer meg... Carburetti nr. 12 (i kjempefin stand!), 50 kroner? Carl's Cars nr. 16 (i kjempefin stand!), 30 kroner? Refuel nr. 2 (i kjempefin stand!), 30 kroner? Refuel nr. 6 (i kjempefin stand!), 30 kroner? Stor samling Automobil fra deres mest underholdende tid (90-tallet), samt noen slengere frem til 2003. Totalt 19 utgaver, årgang 1995 er nesten komplett. Hva med 200,- samlet for alle 19 Automobil? Automobil er litt mer slitt enn de andre, men i fullt akseptabel stand likevel. Er det noen interesse utover dette for f.eks. Teknikens Värld, Car, Fast Lane m.m. fra 80-90-tallet, så blir jeg glad for å bli kvitt noe av dette også. Foreløpig blir de liggende, ihvertfall spart fra gjenvinning.... Samlet kan man sikkert bli enig om en grei pris. Frakt med posten kommer i tillegg - eller henting sentralt i Kristiansand.
 2. Er det noen interesse for 12 Carburetti som dukket under opprydning i går? Nr. 5, 6, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 20 og 21. Alle er i veldig fin stand. Selges enkeltvis for 50,- pr. stk. eller 500 samlet + porto (kan hentes i Kristiansand).
 3. Jeg rydder litt på loftet og har lagt ut noen dubletter på QXL. Jeg poster det her også i tilfelle det er noen som er interessert - håper ingen har noe imot det...! Link til mine sider på QXL, der ligger også Forza og Auto Italia: http://auksjon.qxl.no/Holl%E4nder Ta gjerne kontakt på PM hvis det er enklere...
 4. Jeg lurer på å dra for å se på en 156 SW med selespeed. Er det noen som kan si noe raskt om evt. kjente problemer med dette?
 5. Hvordan er disse bilene på motorvei? ca. 140 km/t cruising?
 6. Jeg har selv lang overkropp og relativt korte ben. Gorilla med andre ord, og det burde vel normalt være det man forbinder med "italienske" forhold mellom ratt og pedaler. Men passer det enda dårligere enn lange ben i GTV?
 7. Er bilen for liten for en på 186-187 cm (jeg leste noe slikt på - vel, DIN SIDE)?? Eller er det mulig å senke setene enda mer?
 8. Hvordan får man stein i registerreima?
 9. OK, takk. Er det ellers noe jeg bør vite spesielt om GTVen, evt. vurdere ved kjøp?
 10. Noen tanker om denne motoren? Er den mye vanskeligere/dyrere å holde i orden enn f.eks. 2.0 fireren?
 11. Ehh, mener dere at bilen heter Sport Wagon, ikke Sportwagon
 12. Fra tid til annen møter jeg en Alfa 33 stasjonsvogn på veien her i Kr.sand.. den er veldig stilig, synes jeg! Men dette må vel være en nokså sjelden modell?
 13. Virkelig? Ikke så overraskende kanskje, jeg har vært og kikket og prøvekjørt noen brukte Alfaer hos MF og har ikke akkurat møtt noen påfallende entusiasme hos selgerne. Ikke kunnskaper heller, for den saks skyld. Utrolig at de greide å selge noen biler i det hele tatt. Triste greier. Delelageret har jeg derimot gode erfaringer med.
 14. Eeeh? "dette"? Dette spennende bildet av JM in action..??
 15. For oss som liker Sportwagon er dette med på å gjøre filmen enda morsommere. Jeg så den for noen dager siden og i etterkant fant jeg fram dette:
×
×
 • Opprett ny...