Gå til innhold

@Veloce

Artigiano
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om @Veloce

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har fremdeles denne liggende, noen som trenger?
 2. Har en stykk komplett drivaksling til 916 GTV, ubrukt i esken den kom i. Kode på akslingen er 916C.FG.E 46307281, som jeg har linket til via eper under. Ut fra eper ser det ut for meg som den passer på V6-modeller. Har du bruk for en slik en, send meg en pm EPER link, se item 3
 3. Javelja.. Har sett denne noen ganger på Fanatorget, tilogmed parkert ved siden av den, utrolig flott bil!
 4. Slår et slag for originalfjærer med B6, men jeg er rimelig obs på sporvalg på vanlig vei og dessuten er forstillingen helt nyoppbygd. Og gratulerer med kjøremaskin! Har du tenkt å holde på 17 tommerne?
 5. Eneste lyd jeg er kjent med ifm clutch, er utløserlageret, men det uler vel ikke, er vel mer klunking. Er det mulig at clutchpedal skulle vært justert? Hvordan er gripepunktet på clutchen? Er det mulig at det ikke er sommertemp som gir problemet, men at det er tørrere på veien og at det er kommet støv/skitt i f.eks slavesylinder? Jeg bare spekulerer her, men kanskje du får noen nye ideer om hva som kan sjekkes ut?
 6. Alfadude, det er en god pris, men jeg trenger nok 225 bredde, og vet ikke hvordan GTVen ville oppført seg med to forskjellige dekk
 7. Jeg trenger 4 gode / greie sommerdekk, 225/45/17. Kløveren har tytt ut av baklommen ifm diverse oppgraderinger og motoroverhaling (prosjekttråd kommer!), og jeg ser meg nødt til å ta til takke med noen greie dekk som holder en sesong eller to. Bor i Bergen. mvh Kristian (pm tlfnr)
 8. Var noe sånt som dette jeg hadde tenkt å skrive... Gratulerer med klasse GT, denne er noe av det fineste som fins på veiene!
 9. Tror ikke du skal regne med så mye bortsett fra kvassere lyd. Hvis katalysatoren din er gammel, kan du vel kanskje tjene litt på å skifte til Alfaholics sin som skal være en åpnere type.
 10. Skriv til Alfaholics, de har det du trenger! http://www.alfaholics.com/parts_by_car/gtv__spider/stainless_steel_sports_exhausts/document_387_134.php Har hele systemet på min bil og kan anbefale både deler og leverandør.
 11. Takker for støtte, overvåker nettsteder som kan selge felger. For øvrig, garasjen det gjelder har port med automatisk tidslås, ca 30 sek, og felgene var låst sammen med god kjetting og lås. Har nok tatt litt tid å få dem løs, hvis man ikke bare har løftet dem samlet inn i en varevogn... Tyveriet skjedde forøvrig på DAGTID mellom 09 - 17 og dette er et huseierlag med en go del folk hjemme på dagtid, så tyvene har vært rimelig frekke... Eventuelt bor de her og vet rutinene, men hvordan skal man bevise sånt...?
 12. Oy, hvorfor står han karen og pisser på Alfaen din? Bra vaskejobb forøvrig!
 13. Kler rustrødt også!!! (noen som er så oppegående at de ser hvor bildet er tatt?)
 14. Jepp, da skjedde det meg også.... Kommer hjem etter jobb og finner at noen har vært inne i fellesgarasjen hvor bilen står, og stjålet 4stk 18" OZ Racing Superleggera fra meg. Felgene er antrasittgrå og det står 225/40 Goodyear Eagle F1 assymetricals på, som forøvrig var flett nye. Er rimelig få biler som kjører rundt med Superleggera, så jeg ber om at dere holder ører og øyne åpne hvis dere skulle bli tilbudt OZ felger, eller ser en annonse som kan rime med tyveriet. Tyveriet har skjedd i Bergen, nærmere bestemt på Sandsli. Info og tips om hva jeg kan foreta meg blir jeg veldig takknemmelig for om dere legger ut her i tråden, eller PM om det er hemmelig! FELGER: DEKK:
×
×
 • Opprett ny...