Gå til innhold

Ola156

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Ola156

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 15.01.1980

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Dekkene ble kjøpt i september i fjor på Autovia i Sandvika, og påsatt bilen i mai i år. Dette er i praksis ubrukte dekk. Nypris ca 1100,- per dekk, totalt 4 400,- Felgene fulgte bilen min da jeg kjøpte den for fire og et halvt år siden og har noen skrammer her og der. De vil uansett være prikken over i'en på enhver 156/147/GT. Nypris for pakke med fire felger av denne typen er 6 800,- hos Auto Ital Se også vedlagte bilder av for anledningen nyvaskede dekk og felger. Total nypris 11 200,- Alt selges samlet for kr. 5 000,-. Kan hentes i Kongsberg. Send DM! Dekk 1 Dekk 2 Dekk 3 Dekk 4 Dekkmønster/spordybde
 2. Hei, Lurer på om andre kan ha vært borte i dette? Plutselig forsvant både venstre og høyre fjern- og nærlys på min Alfa 156. Parklys og øvrig elektrisk fungerer som det skal. Sikringene ser hele ut, og det samme gjør venstre fjernlys (orket ikke å sjekke de andre). Noen som har peiling på årsak, og hvordan dette kan fikses?
 3. Takk for gode tips! Jeg endte opp med å plassere mikrofonen på rattstammen for å få optimal lyd. Det var relativt uproblematisk å trekke kabelen dit, og lyden er helt fri fra forstyrrelser. USB-kabelen la jeg til askebegeret, og der ligger den godt. Ganske snasent at den også kan fungere som lader, så lenge man har ladekabel.
 4. Takk for svar. Kjøpte spilleren mest for å kunne spille musikk fra Spotify via bluetooth, så denne handsfree-løsningen er mer å betrakte som en bonus. Kommer derfor neppe til å kjøpe noe ekstra utstyr, men skal prøve å føre ledningen langs med A-stolpen. Ledningnen skal være lang nok. Må jeg skru løs noe/borre eller andre ting?
 5. Heisann, Jeg har gått til innkjøp av en nye spiller til bilen, en Pioneer DEH-6400BT. http://www.pioneer.eu/no/products/DEH-6400BT/print.html Enheten har bluetooth og mulighet for handsfree. I pakken fulgte det også med en mikrofon som kan monteres i kupeen. Mikrofonutgangen er på baksiden av spilleren. Er det noen som har erfaring med å montere en slik? Hvor legger jeg kabelen? Er det vanskelig/mye jobb? Hvor bør selve mikrofonen sitte? Svært takknemlig for svar.
 6. Alfa Romeo 156 1,8 TS i fargen verde amazzonia (grønn på fint) med lysebrunt skinninteriør (fantastisk fargekombinasjon) trener ny eier. Ny livssituasjon for undertegnede (det betyr unge og ny, større leilighet)) gjør at driftsbudsjettet må starmmes inn, og da prioriteres driftsikkerhet og forbruk fremfor sportslighet, design og moro. Sånn har det blitt. Radiatoren er lekk som ei sil og må byttes, bakfangeren bør byttes (hull etter parkeringsbulk + inntørket lakk) og det er en del rust ved kanalskjøtene. Utover dette er bilen i god stand. Lakken er stort sett fin, men den bærer naturligvis litt preg av å være 14 år gammel. Med litt vilje og fingerferdighet burde det likevel være mulig å få mye bil for en relativt liten penge. Reg. reim og vannpumpe og en god del annet fikset på i august 2011 (service for 30 000 hos Autovia i Sandvika). I tillegg er venstre støtdemper bak skiftet i vinter. Alle servicer er fulgt. Jeg tror også jeg har klart å ta vare på det som er av kvitteringer etter det som er gjort.[/img] 8 alufelger, hvor vinterfelgene er 15" og sommerfelgene er 17". Sistnevnte har flett nye dekk. Bilen står akkurat nå hos Ital bilservice hvor det ble påvist at radiatoren må byttes etter at kjølevesken tok til å koke i forrige uke. Motoren skal ikek ha tatt skade av dette. Ny radiator er bestilt, men ikke montert enda. Årsavgiften er betalt, men bilen må EU-godkjennes før utløpet av mai. Jeg har dessverre ikke helt nye bilder, men legger ved et par som jeg tok da bilen var ny i mitt eie for fire år siden. Vil oppdatere med ferske bilder når bilen kommer tilbake fra Ital. Bilen befinner seg i Oslo, og det er naturligvis fullt mulig å ta den i nærmere øyensyn om du ønsker det.
 7. Vannpumpa ble byttet i høst, så det er neppe den. Mulig Olsen over her er inne på noe. Uansett er vel ikke det noe jeg får fikset selv, så da bærer det på verksted. En får krysse fingrene for at det ikke koster en månedslønn denne gangen. Tusen takk for alle innspill og råd!
 8. Temperaturmåleren er ikke noe jeg følger med på til vanlig, dessverre. Og jeg trodde jo at problemet var fikset. Det bør kanskje legges til at temperaturen holdt seg under og rundt 90 så lenge jeg ikke kjørte fortere enn 60 etter at den kokte. Er vel antagelig bare å ta den på verksted og å sjekket termostaten. kostbart?
 9. Heisann! Har hatt noe problemer med at kjølevesken i min 156 koker. I første rekke førte dette til at lokket på ekspansjonstanken smeltet og måtte byttes. I følge verkstedet var årsaken til at motoren på dette tidspunktet ble overopphetet på grunn av denne lekkasjen. Etter at man byttet lokket i slutten av desember, har bilen oppført seg normalt inntil i går, da det kokte igjen. Er det noen som har vært borti noe lignende og kanskje vet hva som forårsaker dette?
 10. Takk for gode tips! Er det så enkelt som å bare nappe ut LMM?
 11. Understellet skal være originalt, ja. Har stort sett skiftet dekk selv, og når du nevner det, så kan det faktisk stemme at forstillingsproblemet oppstod etter at jeg skiftet til sommerdekk inneværende år. Den luftmassemåleren du linker til koster faktisk bare en brøkdel av hva jeg ble presentert for på verksted, men det kommer kanskje litt avgifter på toppen?
 12. Bilen er grønn med beige, pent interiør. Bakfangeren har blitt matt og fæl, men bortsett fra noe småriper her og der er den ganske pen til å være 12 år gammel. Utstyrsmessig er den rimelig standard, dvs aircon og cd/radio, elvinduer foran. Er helt udugelig på skruing selv, så det er rett og slett ikke aktuelt, og å sette den i stand for å selge kan jeg aldri tenke meg at lønner seg. Takk for tilbakemelding. Virkeligheten er gjerne brutal.
 13. Hei, Jeg skal for første gang selge en bil som har vært i mitt eie og er veldig usikker på hvor jeg kan legge meg prismessig. Årsaken er at bilen forsåvidt er ganske pen og grei. Motoren går, men fusker, og det er en del andre ting som må tas tak i. Jeg hadde satt stor pris på om dere kunne hjulpet meg med en slags "takst", om det er muilg Bilen har gått ca 150.000. Registerreimen ble byttet for tre år siden og må derfor byttes inneværende år. Bilen har hikke, noe jeg antar at skyldes en defekt luftmassemåler. Den har i alle fall symptomer som rimer med dette. Forstillingen er helt ute å kjøre, noe som har ført til at innsiden av begge sommerdekkene foran er slitt ned til stria. Den har fire flotte 17" felger til sommersbruk og fire 16" alufelger til vintersbruk, alle originale. To av vinterdekkene er splitter nye. Det var en del rust på undersiden av bilen, men dette ble tatt i forbindelse med EU-kontroll i våres, en kontroll den da bestod.
 14. Det begynner å bli åpenbart, ja.
×
×
 • Opprett ny...