Gå til innhold

AKJ

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om AKJ

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bergen
 1. Noen på forumet som har kjøpt Stelvio og kan si noe om plassen i baksetet? Jeg testet en Stelvio i Kristiansand (det var forresten strålende service og en svært god opplevelse hos RSA Kristiansand) for noen uker siden, for en bil! Jeg testet den med to barneseter og da synes det å bli lite plass igjen til en tredjemann i baksetet (som ikke var med da vi testet bilen). Men noen som vet om det går greit med et barnesete, en på puff og en uten i baksetet, altså med tre kids i baksetet?? Jeg bor i Bergen og her har vi pt ingen Alfa-forhandler så jeg kan ikke sjekke dette selv. Så supert om noen kan si noe om dette.
 2. Gratulerer så mye! Flott at noen klinker til med ny alfa - det trengs. Et litt merkelig spørsmål kanskje, men supert om du ved anledning kunne måle avstanden mellom iso-fix festene mot midten av baksetene. Det vil si hva er avstanden i "midtsetet" dersom man bruker to barneseter i de to iso-fix festene bak. Dette for å vurdere om Stelvio funker for meg med tre barn hvor to sitter i barnesete opp mot bilen jeg har i dag. Det er dessverre pt ingen Alfa-forhandler i Bergen slik at jeg ikke får sjekket dette selv.
 3. Takk for svar. Enig at det at det høres sannsynlig ut.
 4. Er det noen som vet om det er Carplay (apple) i first edition? Bildene av den grå bilen ligner ikke på Stromboli Grey. Betyr det at first edition leveres i flere farger? Noe som vet?
 5. Svært tynt på forhandlersiden her vestpå: http://alfaromeo.no/forhandlere/
 6. Nye hjemmesider synes å være på plass: http://alfaromeo.no
 7. Bilen er nå solgt og har funnet ny eier hos en samler i Europa.
 8. En kompis har hatt bilen sin til "vask og føn".... Det er ikke en alfa, men likevel... Rasmussen Auto Spa på Os er flinke så om du trenger full shinings på bilen din og bor i Bergens-området så kan du sjekke dem ut. Til inspirasjon: http://www.detailersclub.no/forums/topic/26692-ss-aston-martin-db4-vantage-gt/
 9. Siden jeg nå har solgt min Giulietta (og mine motiver dermed ikke kan trekkes i tvil ) så skal jeg være helt klar: Giulietta med bensin 170 HK og med TCT er fantastisk flott bil og mye mer dynamisk enn 159 (som jeg har eid to av, riktig nok 150 HK diesel: en manuell og en med automat). Se etter et fint eksemplar og løp og kjøp!
 10. Hei alle sammen, Denne har det vært black-friday-pris på et par uker nå... Snart går den i innbytte, så du må slå til ganske kjapt om du skal sikre deg dette meget flotte eksemplaret (uten å overdrive) http://www.finn.no/finn/car/used/object?editAd=true&finnkode=63096343
×
×
 • Opprett ny...