Gå til innhold

Patriq Backlund

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 293
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Patriq Backlund

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Må gjenbruke klemme som holder dysen til blokket. Men det fulgte med nye pakninger og jeg kjøper nye låseringer.
 2. Og slik ble det når alle var fjernet.
 3. Takk for innspill! Kjøpe et kit fra Hi performance Store i USA. De er med annet ohm tall en original men ellers likt som originalet. Høyere kapasitet også. Kjøpe ellers komplett kit med alle slanger til motor i silikon. Ja, der er 2 hakk. Klippet av ringen som klemmet fast slangen. Se bilde hvordan det ser ut. Tror jeg da gjør som deg og bruker en rustfri klemme over.
 4. Hei! Sprederne på min GTV6 er som synes ferdig for bytte. 2 av dem har falt av helt uten at jeg gjorde noe....😊 Har disse nye, men husker ikke lenger fra når jeg bestilte dem - presser/vrir man bare slangen på plass? Trenger ingen klemme? Tenker siden dette ikke er fabriksmontert/presset. Det er jo trykk på dem. Retureslangen fra trykkregulatoren løsnet en gang, med påfølgende brann når bensinen ble pumpet ut på grenrørene. Så jeg har respekt for at de må sitte godt....😁
 5. Ok. 😊 Har nå kjøpt slikt lokk med trykk fra Bil -tra og slik vakumlufter fra Biltema. Så tenkte jeg bruke dem sammen.
 6. Det er hjernen ja. Skal rive ut alt for å koble en Megasquirt til kabelstammen.
 7. Ja, det tenkte jeg også. Ville bare høre om noen hadde synspunkter eller erfaringer som tilsa noe annet. Som kanskje evt. prøvd akkurat det samme og støtt på en eller annen patrulje....
 8. Ok. Ja, det høres ut som det blir litt dyrt. Tenkte bare noen hundring eller så.
 9. Ok. Jo, jeg har sett på den. Har allerede bestilt og skal bestille enda flere deler av dem. Men, hvis jeg kom litt billigere unna så er det selvfølgelig fint.
 10. Ok. Tror jeg har egen reservoar. Men da kan det hvis det er samme som 115 se ut som det passer uansett. Må forresten ha ny reservoar til bremsen. Du har ikke noe liggende....?
 11. Hm, hvis du ikke har bygget om så burde jo min være lik. Men fra bilder så det ut til at jeg har en til (kløtsj). Ser ikke så nøye da det er helt i utkanten av bildene.
×
×
 • Opprett ny...