Gå til innhold

Coupe

Caporeparto
 • Innholdsteller

  367
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Coupe

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Tvedestrand
 1. Jeg har selv hatt en '11 mod Fiat Bravo med denne trimmingen fra Autopower. Originalt 90 hk/290 NM. Nå 117 hk/345 Nm. Meget godt fornøyd. Bilen ble veldig mye bedre kjørbar, og gikk betydelig billigere. Eks: T/R Tvedestrand - Lom (1060 km) med ca 800 kg på henger bak. Forbruk 0.53. En annen ting er at du får en håndholdt enhet slik at du kan legge inn originalt program ved f.eks service/verksted. Og dette kan ikke spores i ecu. Kommer til å få fremtidige biler chippet på denne måten. Anbefales.
 2. Når bilen går på tomgang skal du høre det klikker i et rele e.l under dashbordet/midtkonsoll. Du vil også se at det blinker litt i lysene når dette slår inn. Denne ekstra varme"tingen" drar godt med strøm. På min 11 Bravo tar det litt tid å få opp driftstemperatur, men gir godt med varme fra start.
 3. Er det ikke vanlig å trekke til det går lett, og så litt tilbake?
 4. Coupe

  Fiatspotting

  http://www.retten.no/motornytt/article6749754.ece Noen stykker på Røros i helga.
 5. Jeg har chippet min hos Autopower i Arendal. Går billig og godt. https://autopower.no/
 6. Last ned siste utgave av SW fra nettet. Er vel V5.4 eller noe som ligger ute nå. Jeg kjører en 11' 1.6 Sport der dette fungerer meget bra. Har et adapter til USB porten (iPhone) og kjører navigasjon/Spotify/musikk uten problemer. Står beskrevet hvordan du laster ned/ overfører ny programvare til bil på nettsiden.
 7. Stor sannsynlighet for at det er brudd på ledningene i gummistrømpa mellom bil og luke.
 8. Coupe

  Panda 4x4

  500X? De burde vel lansere bilen først vel? Du mener sikkert 500L? Ja er vel mere riktig det. Fæl er den uansett. :-)
 9. Coupe

  Panda 4x4

  Står en hvit en hos RSA i Arendal. En 500X også.
 10. Hadde tilsvarende problem på en Fiat Stilo. Hadde også problemer med høyttaler i døra. . Der delte jeg kontakten som sitter i døråpningen, hadde på elektronikk- rens, lot det tørke skikkelig, monterte/ demonterte kontakten noen ganger. Etter dette fungerte høyttaleren, og utetempen viste riktig og ikke bare +12 grader.
 11. Rengjøring, fyll kontakten med syrefri vaselin. Bruker det på alt fra atv, motorsykkel og bil.
 12. Har du bryter til å slå av airbag på passasjer siden? Har vært ute for samme problem som deg (Fiat), og da måtte jeg etter mye om og med med feil lamper ta denne i småbiter og rense/smøre den. Hadde ingen problemer siden.
 13. Er det ikke den som sier i fra om at det er kast i coilen tro?
 14. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Bremser/Bremsestempelverktoy-15-deler-191255/ Dette settet inneholder det du trenger og litt til. Bra kvalitet. Kjenner ikke Alfa 147 inngående, men vanligvis skal man skru mot klokken på venstre caliper. (førerside) Og med klokken på høyre side. (passasjerside) Pass på at armen til brekket på caliperen er så langt tilbake som mulig, og gjerne slakk litt på wiren også før du begynner å skru på stemplet.
×
×
 • Opprett ny...