Gå til innhold

Endre

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Endre

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Har sendt deg PM. Trenger et slikt, mitt tlf nr er 90677561
 2. Har hatt bilen med på interiørmesse i helgen. Blikkfang for mat og møbelstanden vår. Var et flott blikkfang
 3. Tror den pukkelen du ser på skjermen på den hvite bilen har noe med pixler og vinkel på kamera å gjøre. Når jeg kjørte bilen syntes jeg panseret var langt og lavt. Trengte på ingen måte pute for å se over, hehe. Regner med du har sett bilen nå
 4. Hei Endre, Jeg har begge disse deler. Har dog ingen alfa rød bil. MVh Robert Vil gjerne kjøpe, Prøvd å sende PM. kan du sende til Bergen?
 5. Hei, jeg trenger venstre baklys og blinklysreleet til 156 SW, har du det? Om bilen er alfarød kan jeg også trenge bakluke og støtfanger bak om de er bra.
 6. Veldig tøff bil. Regner med kjøreegenskapene er lik de andre 105-serie bilene og kjempegøy. Perfekt familiebil hvor sjåføren har det knallgøy og resten er komfortabel.
 7. Stas. Leserne av Auto motor und sport er sikkert noelunde tverrsnitt av bilentusiaster, og da kan det jo være at det er flere enn alfamenigheten, minus 166-fraksjonen, som syntes denne er tøff. Kanskje den blir en suksess. Når vi ragget i Giulia i sommer var det stor begeistring blandt de som jobbet på bensinstasjon. De likte at det var en utgave med liten motor, siden det er realistisk for dem å kjøpe. Det virket som de ikke visste at det kom til å komme. Regner med at hjemmemarkedet er veldig viktig for Alfa, spesielt i starten. Utleiefirma er sikkert storkunder, mange som vil kjøre Alfa i Italiaferien.
 8. Den var tøff i blå. Likte Veloce merket på skjermen, og setene og. Dette er kanskje den det finnes en viss realisme for at jeg engang kan eie. 280 hk bensin på en så lett og kvikkstyrt bil er sikkert vannvittig gøy.
 9. Herregud. Du sa du var ferdig, men neida klarer enda to innlegg om hvor feil dem som liker Giulia tar og hvor mye bedre 166 er. Som du har gjentatt over 102 sider. Ellers er jeg enig i det Multiair over her skriver. Jeg liker ikke 166 eller 164, og jeg syntes min bertone er mye kulere. Nordmotoren er også mer elegant enn Busso etter min smak. Men jeg gidder ikke å skrive om det i den store 166 tråden.
 10. Flott at du endelig er ferdig, håper han andre 166 surpompen også er ferdig med gnålet sitt. Dere har jo fått frem at dere liker 166 bedre for lenge siden, og dominert totalt med oppgulpet deres. Er kanskje greiere at vurderingene kommer fra folk som er litt i målgruppen for denne fantastiske bilen.
 11. hehe, blir aldri for mange bilder av gamle alfaer Bilen er stort sett slik den skal være og ganske standard. Så ingen store begivenheter i motorrommet. Men skal huske på ønsket. de er jo vakre disse nordmotorene. Bilen blir stort sett litt bedre år for år. Det skyldes mye kjærlighet og alt for lite bruk. Jeg bor sentralt, og bruker stort sett Ducati 996, buss eller firmabil til daglig transport Denne brukes til morroturer og ren ragging om natten. Fantastisk bil som jeg nok kommer til å ha så lenge jeg lever. Heldigvis har de ned-skriblete armene mine blitt mote Hipster er vel en ungdom som liker det samme som meg. Supert, så er alt lettere tilgjengelig
 12. Har vært modell for en fotograf sammen med bilen min. Syntes bildene ble veldig kule selv om det er uvant og litt kleint å posere på denne måten.
 13. Enig med Picasso og Al-farne Jeg kjørte langtur med Giulia leiebil (sannsynligvis en av de første på veien) i Toscana i juli. Den var minste diesel, enten 150 eller 180hk. Jeg ble kjempeimponert. Perfekt Alfa, sportsbil når du vil kjøre hardt og komfortabel når du tar det rolig. Veldig presis og direkte styring, men den var ikke nervøs på autostradaen. Den gikk godt og dieselen likte å bli kjørt med litt turtall. Automatkassen fungerte utmerket å gire manuelt med. Drømmer om bensinutgaven, 159 blir nok min eneste og siste peronbil med diesel. Vi fikk masse oppmerksomhet overalt vi stoppet. Italienerne var glad for at Alfa var tilbake med en skikkelig bil.
 14. Gratulerer med fantastisk bil. Jeg har hatt min GTV 2000 i ni år og det er fremdeles like gøy å kjøre den. Super bil til langkjøring, europaferie høres ut som en god plan.
 15. Takk for skryt av bilen Jeg er kjempefornøyd med felgene, syntes detaljerte momovega er akkurat riktig blanding av sportslighet, fjolleri og luksus som jeg er ute etter. Luker stuket den har nå. Tror den skal få beholde fangerene og bare få på skilt i riktige størrelser.
×
×
 • Opprett ny...