Gå til innhold

EiK

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om EiK

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da var det meldt bra vær fremover og til helgen. Ingen grunn til å bli hjemme. Har allerede begynt å glede meg.
 2. Litt dumt at den nye modellen Giuilia er forsinket, og antakelig ikke kommer før i 2013. Da blir et en periode uten bil i dette segmentet, og det er ikke bra for AR. De har jo solgt forholdsvis bra av 159. De har da bare Mito, Giuilietta og etterhvert 4C som tilgjengelig modeller.
 3. Veldig grei og enkel oppskrift for et godt vedlikehold. Kan virkelig anbefale Megulars' Clay. Brukte det på min vårrengjøring. Etter avfetting og vask, så var deler av lakken fortsatt veldig ruglete. Dette satt veldig hardt, og jeg var ikke veldig optimistisk på å få det av uten å jobbe livet av meg. Men med Clay, så var det bare å fukte flaten med medfølgende spray og da var det nærmest bare å stryke bort skiten med Clay'en. Lakken fikk da den lovede glassoverflaten, som gjør at det er bare å polere i vei. Veldig effektivt. Så et sted at det gikk an å gjennbruke Clay'en. Akkurat det er jeg skeptisk til. Den blir veldig møkkete, og går opp i deler. Tror det er greitt å kjøpe nytt til neste gang.
 4. Lancia Stratos observert på Engervannsveien i Sandvika. Den stod parkert på siden av veien, og det så desverre ikke ut som om den stor der parkert frivillig. Virker mer hensatt, kan ha a vært et motorhavari. Spesiell og tøff bil !
 5. Takk for det. Fornøyd med felgene, og også motoren. Bra kick i mellomregisteret. Har ikke lyden til en sekser, eller turtallsvilligheten til motorer uten turboer. Men ellers så er det en glimrende motor.
 6. Da var sommerhjulene på plass. Rettnok rekord sent, men altid like stas. Hadde ikke lyst til å kjøre med dem på dårlige fjellveier i påsken
 7. Opplever ikke at TBI har noe høyere forbruk enn 2.2JTS. I disse vintertider og med bare bykøring så er det høyeste jeg har hatt er 1,14. På blandet kjøring så kryper den ned på 0,9. Hadde en langtur opp på fjellet i romjulen og var da på 0,72. Disse tallene er vel omtrent det samme som jeg hadde med 2.2 JTS. 2.2 JTS er veldig bra motor som drar bra fra lave turtall (imotsetning til TS) og drar jevnt oppover hele registeret (men ikke så bra i toppen som TS). Jeg savnet litt ekstra drag i mellom registeret på denne motoren. TBI har mere kick i dette området.
 8. Husker at jeg for en tid tilbake prøvekjørt den nye BMW 325iCoupe. På tiden hadde jeg en GT. Det å sette seg inn i den og kjøre den etter BMW'en, var som å komme hjem ! Mye bedre seter, responsiv knipskarp styring og langt bedre følelse med underlaget. Mye mer lyder var det, og det vil jo for den komfortinnstilte være en ulempe. Men jeg synes det har sin sjarm i forhold til den uberstille BMW'en. Det er som de sier vi Alfa-eier er jo litt spesielle...
 9. Nei, enig. Men på de modellene AR nå produserer er kvaliteten vesentlig hevet. Det er investert vesentlig summer i bedre produksjonsanlegg, noe som var nødvendig for at merket skulle lever videre. 5års-garantien gir et signal på AR på at det produserer biler med bra kvalitet. Og hvis det ikke viser seg å være tilfellet, så tar RSA regningen. Blir letter å få nye kunder på den måten.
 10. Veldig smart trekk av RSA . Tror denne garantien vil kunne være det som gjør at de som tviler på kvaliteten på Alfa nå tør å velge merket. Det gir også et signal fra importøren på at Alfa nå har kvalitet på linje med de andre konkurrerende merkene. Typisk på alle tester er slengbemerkning om tvilsom kvalitet, og jeg tror mange derfor ikke mange potensielle eier tør å ta steget til å bli eier pga.denne usikkerheten.. De sleivete bemerkningene som bl.a.gutta i Topgear hele tiden slenger gjelder faktisk ikke for dagens biler. AR=kvalitet
 11. Takk for det ! Der er min ja, 1750 TBI, som var den første som kom til landet.
 12. Så en sort Lamborghini parkert i et snørikt Sandvika på lørdag. Stod på vinterhjul så den ble tydeligvis brukt som vinterbil ! Vakte betydelig oppmerksomhet selv om den bare stod parkert. Tror det var en Murcielago.
 13. Dette var vel typisk eksempel på føre der man helst skulle ha parkert bilen hjemme. Men hvis man var nødt til å kjøre så var det nye piggdekk sammen med en tung firehjulstrekker man ønsker man skulle ha hatt.
 14. Her er min Brera i forskjellige settinger;
 15. Tok en manuel håndvask, er heldig å ha en innendørs vaskeplass på jobben. Har sjelden hatt en bil som er så infisert av salt. Bilen var mer grå enn rød. Brukte en kraftvask som jeg tror er fra Turtel Wax. Denne påføres direkte en svamp etter at man har spylt bilen. Var veldig effektivt, og gav et bra resultat. Greit alternativ til avfetting.
×
×
 • Opprett ny...