Gå til innhold

Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  6 002
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  56

Runet vant sist dagen den 4. juni

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

409 Splendido

Om Runet

 • Rang
  Regolatore

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jøss! Gamlebilen min til salgs jo😮 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149850408 Denne må jeg si jeg har savnet...Meeeget god bil! Jeg solgte den i 2011. Da var den gått 156000km og prisen var vel da litt over 120000,- Jepp… her fant jeg annonsen: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=29592532 Tror jeg bør kjøpe den igjen🙄😎
 2. 151hk og 260nm sier Ultimo.no. Jeg har brukt dem på flere. Har selv hatt 120hk t-jet i Giulietta, og den virker som mer enn 120hk selv i originalstand. Lyden? Moderat, men kanskje litt kvassere enn de fleste i golf-klassen.
 3. Da har GTen fått fjerna den originale mellompotta som var blitt litt lurvete og fått det hele erstattet av et rakt Wizzard rustfritt rør. Takk til Peer 🤝 Bussoen blåser da først gjennom originale manifolder, 2 nye flexirør, originale catter, Wizzard mellomrør og en Novitec endepotte. Litt bekymra for at det skulle bli for mye lyd, men det var det ingen grunn til. Dette er også meget godt brukandes på langtur.
 4. Bare en digresjon: Johnny som importere den svarte 164 Q4 omtrent som ny og hadde den i mange år, og som Leif gjorde mye på og som jeg kjøpte av Leif igjen og fikk den registrert igjen (nå Alfaweie tror jeg), har kjørt Alfa GT 3,2 siden 2005 til nå da han valgte ny Giulia Veloce. Han skryter den opp i skyene til tross for det han har kjørt før. Han var også skeptisk som du. Han er gammal som meg og har kjørt mye ulikt gjennom livet og har også gammalalfaer på stallen til kos. Prøv en sånn noen dager da vel og se hva det bringer? Vi vil jo ikke miste deg her!
 5. Tror du egentlig har lyst på en Giulia jeg Atle😁
 6. I tillegg kommer det som skjuler seg bak fangeren og under panseret i front....
 7. Takk for medfølelsen😎 Det gode er at 0 bonustap 0 egenandel er bekreftet. Lurer på om jeg skulle benytte anledningen til å sette på den en fanger fra quadrifoglio men den er kanskje bredere? Motor får være som den er masi🤔 Ultimo har fingret med den så den går greit.
 8. Tipper kontakten sitter bak luka i dashen omtrent foran venstre kne.
 9. Antar dette er en diesel? Kan det være at den starter avbrenning av partikkelfilter? Det lukter gjerne som brent clutch eller brente bremser og kan lage sykt mye ekkel røyk.
 10. Høstjakta starta tidlig i år. Kl 0400 i natt på vei opp østsiden av Strynefjellet, traff min Giulia en unghjort uten refleksvest som hoppet over autovernet. Dessverre var ikke smellen til å unngå. Foreløpig status er skjev støtfanger med krakelert lakk over alt og fangeren har mistet en bit rett over alfalogoen i scudettoen, knuste fester for høyre hovedlykt, skeiv høgre forskjerm, inntrykt parksensor, scudetto/grill, mistet plastbiter av dekselet foran radiator og ellers det som vil komme frem når vi tar av fangeren. 😱😭
 11. Jeg har brukt Ultimo.no på to like motorer. Begge satt i GT. I GT blir det svake punktet clutch og svinghjul. Begynner dette å vibrere og man driter i det, så går girkassa til helvete også. Ikke problem å kjøre uten å ødelegge det, men heller ikke vanskelig å ødelegge hvis man herjer med clutchen. Hvis jeg husker rett, så blir 150hk til 185 og 320nm blir til 380nm. Det er ganske bra endring. Ultimo kan justere innslaget for turbo og mye annet. Jeg opplevde at mine fikk krefter på lavere rpm og den klarte et høyre turtall før den daua. Altså mer langbeint i tillegg til kreftene. Boks ville jeg ikke engang vurdert, og aldri heller kjøpt en bil der boks er brukt. Chip kommer mer an på hvem som har laget den. Optimering (ala Ultimo) er best.
 12. Den er nok for å lage en optimal luftstrøm.
 13. Gratulerer! Meget lekker 😎😍
 14. Har lakkert felgene? Syns de er mørkere enn mine. Flott bil😎
×
×
 • Opprett ny...