Gå til innhold

Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  6 102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  64

Runet vant sist dagen den 9. september 2019

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

515 Magnifico

Om Runet

 • Rang
  Regolatore

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Nordfjordeid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Runet

  Felger giulia

  Jeg har 18 på en super. 9" bredde bak med innpress 44,5 og 8" bredde foran med innpress 33. Originalfelger. Vil anta du bør ha innpress der i nærheten på 19" selv om du går opp en halv tomme på breidda. Er det dårlig plass på innsida så må du på et lavere innpress. Loven sier vel max avvik 5mm fra vognkortet?
 2. Var vel en annen tråd her inne på automat låst i park, men husker ikke om det var samme trådstarter. Uansett: Sjekk sikringer først av alt!
 3. Ikke bare italiensk dette. Hadde en 94 Caravelle diesel med automat der den heller ikke ville ut av park. Det skyldtes også en gåen sikring.
 4. Mener det også er airbagkontakter på sidene bak i bagasjerommet.
 5. Ikke så mange 159 med automat her inne. Prøv å google. Følg strømkabler fra gearkassa, Alle koblinger på kabler må sjekkes for irr.
 6. Lite vårstemning. Bilde fra i kveld..
 7. Bikkja Olaf venter på biltur...
 8. Trangt... Nytt batteri på plass. Biltema kr 699,-
 9. Ellers har Lotus fått nytt batteri. Sitter helt i bunnen av bilen foran og det krever riktig batteri for å få det på plass. Noen mm for stort så er det bare å glemme. Fant ut at det som stod der var riktig mtp på grunnmål men for lav på høyden slik at det var mekka til en trelist for at festene skulle passe. Gammelt batteri.:
 10. Trivelig å se den igjen Atle👍 Husk at de dekka trolig er 10 år gamle og med kanskje litt trapping (jeg skifta det meste under og tok hjulstillingskontroll så jeg regner med det var ujevnt slitt før det.. ) og gammal hard gummi så blir lyden deretter. Ellers mener jeg GT er ganske ok mtp på hjulstøy.
 11. Ingen servobemser, ingen servostyring, ingen hjelpemidler. Bare 690 kilo bil😁🍻
 12. Og når BT er stengt så lager man skilt selv...
 13. På tide å rydde og kaste...
 14. Ser du har en brukbar garasje til Ducatien, Ronny😎 Har en bror som kjører Ducati også. Tror den heter Monster 1200s NB: Skulle du bli stoppa uten skilt, så pass på at du ikke blir siktet etter "kjøring med uregistrert kjøretøy" men at det skal være "manglende kjennemerke". Ganske stor forskjell på dette, og jeg måtte selv klage til politijurist etter at jeg blei siktet for det første.
×
×
 • Opprett ny...