Gå til innhold

Super Se7en

Apprendista
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Super Se7en

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. I startavgiften inngår trening, tidstrening og to løp. I tillegg til grillaften preparert av nå regjerende verdensmester i grilling, HRN medlem Bjørn Tore Teigen.
 2. Og hvor gøy er en uke i syden sammenlignet med en helg på CSM ? Og om noen skulle tro vi tjener fett på dette arrangementet, så tar dere nok feil. Jeg håper virkelig Corsa gjengen stiller mannsterke som tidligere. Henning Arrangementsjef CSM http://www.nsk-csm.no/
 3. 31 italienere. Ikke værst, men trodde kanskje dere ble noen flere... For øyeblikket er det totalt 205 biler påmeldt. Norsk rekord ?
 4. Flott gutær Men jeg mangler fremdeles over 20 corsabiler. Påmeldingsfrist er i morgen. Etter det blir etteranmeldingsgebyr!
 5. Det er fint om ikke flere i Corsa melder seg på nå. 4 er påmeldt..en i hver klasse (ingen i kl.2). Da sparer vi ganske mye i premieinnkjøp Husk at fristen går ut førstkommende fredag.
 6. Er Corsafolket litt sjenert ? Kun to biler påmeldt...
 7. Hei, Da er CSM siden oppdatert med tilleggsregler, tidsskjema og påmeldingsskjema. www.nsk-csm.no Satser vi på ny rekorddeltagelse fra Corsa ? Mvh Henning Hansen Arrangementsjef CSM NSK - Vi leker fortsatt med biler
 8. Trackday under CSM gikk da også på hele banen inkl. ny sløyfe. Hvordan tidsskjema for 2010 blir, vet vi ikke ennå. Noe vil være avhengig av om det blir gitt tillatelse til kjøring under kirketid på søndag.
 9. I tillegg til CSM leier vi Vålerbanen hele lørdag 26. juni.
 10. Jada det er nok mulig. Derfor er CSM 2010 flyttet fra første helg i september til siste helg i august. Altså: fre. 27. til søn. 29. august. På terminlisten deres står det faktisk: Fredag 29. - søndag 28. august. Vi skal ikke arrangere CSM ett helt år
 11. Lykke til med salget. Jeg var første eier på denne nydelige V6'en
 12. Er klar over Svenske-Caprien. Webmaster har en liten ferie og vil fjerne den til uken. Dere er nå oppe i 36 biler (utenom Capri). Gratulerer ! Hvis flere hadde planer om å kjøre, meld dere likevel på. Det kan hende vi får til å lage to heat til dere, men dette kan jeg ikke love. Om en uke vet vi mer om hvordan heatoppsettene blir utfra hvor mange som er påmeldt i hvilke klasser.
 13. Stemmer. Våler har lisens for 36 biler i ett heat. Corsa har nå 28 påmeldte. I fjor var dere 31 biler påmeldt. Slår dere den rekorden ?
 14. Som arrangør hadde jeg likt bedre om alle var like ivrige som dere Men regner med mye har skjedd frem til fristen 31. juli.
 15. Begge bilene blir bygd opp igjen. Elanen står allerede i Sverige. Lotus Cortinaen blir rettet her i Oslo. Dessverre blir de ikke klare til CSM i år. Den 3. bilen i kræsjen sees i bakgrunnen (nr.25) "Myggan" (meget rask Elan pilot) klemte inn hele siden på Vidars Cortina.
×
×
 • Opprett ny...