Gå til innhold

Runar

Capo di tutti capi
 • Innholdsteller

  976
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Runar vant sist dagen den 17. oktober

Runar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

275 Splendido

1 følger

Om Runar

 • Rang
  Capo di tutti capi

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 710 profilvisninger
 1. Har du sett på finndel.no? De har både delebiler og reservedeler. Du bør også kontakte bilopphuggerier direkte, da ikke alle legger ut alt de har av biler og deler på nett.
 2. Jeg setter enormt stor pris på det verdifulle frivillige arbeidet som gjøres i klubben, inkludert de nye nettsidene, så jeg håper jeg ikke oppleves som «han som driver forumet og er misunnelig og sjalu på klubbens facebook-gruppe». Innholdet på de nye nettsidene er upåklagelig, så all ære til de som har lagt ned mange timer der! Men det er dog et par ting jeg vil pirke litt på, og jeg håper min utdanning og erfaring som webutvikler veier tyngre enn min rolle med forumet når jeg lister de opp her: Hvorfor brukes ikke HTTPS? I disse tider er det både gratis og svært enkelt å støtte, så det finnes i praksis ingen unnskyldninger for å bruke usikre HTTP. Det er derimot en rekke negative sider ved å ikke bruke HTTPS, som at besøkende opplever det negativt (det står jo «IKKE SIKKERT» når man besøker nettsiden med de fleste nye nettlesere) samt man «straffes» på søkemotorer som Google. Her kommer kanskje forumrollen min litt frem, men jeg skulle ønske lenken til forumet ikke var så godt gjemt som den er nå. For å finne forumet nå må du nå trykke på Kontakt, så på Lenker, så scrolle deg ned til «Klubbens tilbud». Når du er der, må du enten være nysgjerrig nok til å trykke på «Cuore Sportivo» eller vite hva du leter etter. Er det lov å ønske seg en lenke på høyre side, sammen med Corsa Italiana og facebook-gruppen? Jeg gleder meg over at medlemmene på Vestlandet er aktive, men arrangerer de pizzakveld hver eneste dag frem til 2020? 😅 Så litt ros! Artiklene (og de andre tekstene) er fantastiske! Mye god og interessant lesing, og godt skrevet. Det samme kan sies om albumene. Bilder sier mer enn tusen ord, og de holder i tillegg like høy kvalitet som artiklene. Ikke minst det at klubben bruker tid og ressurser på nettsidene sine, fremfor å la de forfalle og flytte alt over på facebook. Takk for det, og takk for at nettsidene blir den offisielle kommunikasjonskanalen!
 3. Lenken fungerer dessverre ikke: «Lenken du klikket på, kan være brutt, eller siden kan være fjernet.» Kunne du lagt den ut på nytt, eller laget et emme her på forumet? 😊
 4. Dette ble en trist start på helgen. Kondolerer. Mine tanker og dypeste medfølelse går til dere alle.
 5. Jeg mener dette er et av rørene jeg byttet ut med silikonrør da jeg skiftet radiator for noen år siden. Jeg kjøpte disse: https://newalfaparts.co.uk/147-gta-cooling-systems/285-alfa-romeo-147-156-gta-32-v6-silicone-hose-kit-red.html Mer informasjon, og andre silikonprodukter: https://www.autolusso.co.uk/silicone-hoses.html
 6. Her om dagen fikk jeg dette bildet tilsendt. Det ser ut til at bilen er i trygge og gode hender, og med godt selskap!
 7. På telefonen din, åpne Innstillinger > Bluetooth og trykk på i-en bak Alfa Connect (for riktig bil). Ser innstillingene du får opp noe ut som dette?
 8. I dag fikk jeg årets første og siste kjøretur. Litt regn de første kilometerne, men fra Lena og hele veien over Lygna og Hurdal var det opphold og fint kjørevær. Nå er bilen klar for vinterlagring blant venner på Minnesund. Jeg krysser fingrene for at 2020 blir det store kjøreåret, ikke (enda et) stå-parkert-og-vente-på-deler-som-ingen-får-tak-i-året!
 9. Det er håpet, men da med begrunnelse at det fra fabrikk er tiltenkt lite skilt og at for å montere stort skilt må man bygge ut området på støtfangeren med et par cm. At det ikke ser pent ut er nevnt som «ikke godt nok»:
 10. Interessante utdrag fra høringsnotatet: Dette blir spennende!
 11. Gjennom KARN får man rabatt på olje fra Agip, og meg bekjent gjelder det alle butikker som selger merket. Hvis du kontakter importøren (telefonnummer nedenfor) kan de hjelpe deg med å finne nærmeste utsalgssted!
 12. Når hugges den? Det kan godt hende jeg trenger noe til GTA-en!
 13. Her er episoden som sendes i kveld. Jeg har ikke sett den selv enda så jeg kan verken bekrefte eller avkrefte om det viktigste (Alfa) nevnes, men det er verdt en titt! https://tv.nrk.no/serie/arkitektens-hjem/sesong/5/episode/2/avspiller
 14. Liten oppdatering! Jeg sendte en henvendelse til Statens vegvesen, og fikk følgende svar tilbake: Jeg kommer til å spørre om i hvilke situasjoner det åpnes for unntak, mest fordi jeg er nysgjerrig. Når det gjelder lyktespylere fant jeg en på eBay (takk, @bjaa), som etter planen blir levert neste onsdag. Såvidt jeg vet er det samme lyktespylere på GTA og de vanlige modellene, så jeg tok sjansen på at det passer. Jeg håper å få montert den på bilen til helgen, og at bilen blir godkjent så raskt som mulig etter det!
 15. Runar

  Takstativ

  Jeg har et takstativ som passer, men det er festet et sykkelstativ der og nøkkelen befinner seg for øyeblikket på et ukjent sted. Jeg skal prøve å finne den! Hvor bor du?
×
×
 • Opprett ny...