Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Runar

Capo di tutti capi
 • Innholdsteller

  879
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Runar vant sist dagen den 14. mars

Runar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

212 Splendido

1 følger

Om Runar

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 714 profilvisninger
 1. Takk! Hadde de dekket 3.2 så hadde jeg kjøpt de!
 2. Meget rart. Har du anledning til å gjøre følgende for meg? Høyreklikk et sted på siden og velg "Vis kilde", "View Source", eller lignende, og send absolutt alt som dukker opp på e-post til forum@cuoresportivo.no. Trykk på CTRL + F5 (eller SHIFT + F5) hvis du bruker Windows, og CMD + SHIFT + R hvis du bruker Mac.
 3. Rediger det første innlegget ditt (selve emnet) og trykk på «Meningsmåling». Der kan du legge til spørsmål og svaralternativer, og velge at svarene blir anonyme. Si ifra hvis det ikke går så kan jeg fikse det!
 4. Takk for mange gode svar, og for at så mange av dere er villige til å betale for noe som i utgangspunktet er gratis! Det stemmer at KARN satte av penger til drift av forumet på minst ett av sine budsjetter, men grunnet en eller flere glipper ble dette dessverre aldri fulgt opp. KARN ikke kan klandres for dette. Vi er for tiden i ny dialog med KARN og avventer en mulig løsning, forhåpentligvis i løpet av kort tid. Personlig kunne jeg gjerne tenke meg et tettere samarbeid mellom forumet og KARN slik at vi får litt mer aktivitet her inne, så lenge det ikke går utover åpenheten og ytringsmulighetene vi har i dag. Jeg vil igjen få understreke at man vil aldri måtte betale for å få tilgang til forumet, uansett hvilken løsning vi ender på. Går vi for medlemsfinansiering vil dette være basert på frivillighet hvor ingen skal føle seg tvunget til å betale.
 5. Takk for svar og for ønsket om å bidra! Så langt i mars har 201 medlemmer logget seg inn og 72 av disse har postet noe. Hvor mange som er aktive (poster flere ganger i måneden) har jeg dessverre ikke tall på akkurat nå, men jeg skal se hva jeg finner.
 6. La meg først få takke dere alle for at dere bruker Cuoresportivo.no og gjør forumet til det det er! Det er ingen hemmelighet at det koster noen kroner å drive forumet, og da tenker jeg kun på de faktiske kostnadene og ikke tiden som går med (den donerer jeg gjerne). De siste årene har jeg dekket alt fra egen lomme, noe jeg har sett på som uproblematisk da jeg er over middels interessert i å holde forumet i live og gjerne bruker mer tid og penger på dette enn nødvendig. Selv om økonomien tillater det nå og ingen ting tyder på at det vil endre seg med det første, så kan det hende situasjonen endrer seg i fremtiden. Jeg ønsker derfor å lufte muligheten for alternative finansieringsmetoder med dere. Det er jo tross alt dere som bruker forumet, så det er bare rett og rimelig at dere får sjansen til å dele deres meninger og tanker og påvirke forumets retning. I en kort periode i 2017, og en enda kortere periode i februar i år, tjente forumet noen hundrelapper på å vise reklame for gjester. Konklusjonen er at reklame trolig kan finansiere driften av forumet, men av flere årsaker ønsker jeg ikke å fylle forumet med reklame. En årsak er at jeg av personvernhensyn sterkt misliker reklame, og en annen årsak er at reklame gjør forumet tregere. Slik jeg ser det er det tre realistiske løsninger: Vi fortsetter som før. En ekstern aktør bidrar økonomisk. Medlemmer kan bidra med donasjoner eller faste betalinger. Punkt 1 taler for seg selv, og når det gjelder punkt 2 har jeg flere baller i luften, men det er for tidlig å si om noen havner i mål. Det jeg vil diskutere med dere er derfor punkt 3. Forumets plattform har funksjonalitet for både å kunne motta donasjoner og å la medlemmer betale et fast beløp, hvor de belønnes med utvidet funksjonalitet som f.eks. tilgang til egne kategorier. En annen vanlig belønning er å la betalende medlemmer laste opp flere og/eller større filer, men per dags dato er det ingen begrensning på opplasting av filer og jeg vil helst ikke gjøre om på dette. Det er viktig for meg at en eventuell belønning er noe som ikke finnes i dag, slik at ingen mister noe selv om de ikke betaler. Har dere tanker om noe annet man kan få i retur som takk? Når det gjelder beløp har jeg ikke kommet så langt i tankeprosessen enda, men for å gi dere en pekepinn på hva det er snakk om så kan jeg si at dersom 40 medlemmer donerer 10 kr hver, vil forumets kostnader den måneden være dekket. Jeg håper så mange som mulig vil svare på den lille spørreundersøkelsen på toppen av siden og lufte sine tanker om dette temaet. Vær ærlige, for forumet forsvinner ikke selv om dere ikke ønsker å betale for å bruke det. Det kan jeg garantere.
 7. Har noen sett bilder av interiøret i bilen som ble vist frem? Det eneste jeg finner er datagenererte bilder eller korte videosnutter som den @trekkelg postet over.
 8. Vet du hvilke motorer bøkene gjelder for?
 9. Noen bedre bilder, fra Carscoops:
 10. Beklager det ekstremt sene svaret! Her er dynamoen jeg kjøpte: http://ricambi.alfisti.net/product_info.php?products_id=10239
 11. Jeg melder også interesse! Jeg hadde gjerne blitt med å utvikle en løsning for elektronisk booking og fjernstyring, men har dessverre ikke tid til å lete frem og drifte selve lokalet.
 12. Prøv igjen nå! Jeg fjernet tidsbegrensningen, men klarte ved et uhell å deaktivere selve muligheten for å redigere innlegg.
 13. Nei, dette skal gjelde alle innlegg du selv har skrevet, uavhengig av når. Si ifra hvis noe ikke fungerer som det skal, så ser jeg på det!
 14. Etter et par episoder, hvor medlemmer som ønsket å forlate forumet fjernet innholdet i sine tidligere innlegg, ble det satt en tidsbegrensning på 240 timer (ti dager) for redigering. Vi ser at dette dessverre ødelegger arbeidsflyten til enkelte av dere, og har nå fjernet denne begrensningen slik at emner og innlegg igjen kan redigeres på ubestemt tid. Jeg beklager at dette spørsmålet ikke har blitt besvart tidligere!
 15. Det finnes dessverre ingen slik funksjonalitet per nå, men jeg skal undersøke om det lar seg gjøre! Det er kanskje ikke akkurat det du er ute etter, men inntil videre finner du en oversikt over alle emnene dine på profilen din eller ved å gå direkte hit: https://cuoresportivo.no/profile/2931-sillyspeed/?do=content&type=forums_topic&change_section=1
×
×
 • Opprett ny...