Gå til innhold

KampenRomeo

Apprendista
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om KampenRomeo

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hvor kan man låne løftebukk i Osloområdet etter at Statoil på Bjerke stengte hallen sin C
 2. Hvilken Mekonomen har du vært i kontakt med Twin MacSpark? Jeg har ringt delelageret og han som svarte der kunne ikke hjelpe meg.
 3. Gledelig jul til dere alle Jeg trenger Bunnskjold til Alfaen min. Type orginal og ikke i metall. Noen som kan hinte meg på steder jeg kan shoppe?
 4. Jeg kjøpte et stativ på Biltema til 299. Passer bra. Litt lange stenger som stikker ut, men de skal jeg kappe til. Det finns absolutt stativ som er penere. C
 5. Kan tenkes at selve elektronikken i nøkkelen ikke funker. Sjekk ut http://www.alfa156.net/ og sjekk ut linken til "Michaeld's Button Flip Key guide (pdf)" under tips på sidemenyen. Sikkert et skudd i blinde, men vært å sjekke.
 6. Ja da har jeg etter mye om og men endt opp med et Graco sete. Måtte løsne skinnene til førersete for å få festet reimene som holder setet på plass, så nå sitter det der til ungen kan kjøre bil selv
 7. Litt ekstra info ser jeg at er passende. Hun er 16 mnd og er i ferd med å vokse ut av et MaxiCosi babysete. Sitter snart i lotusstilling. Jeg har prøvd Besafe sete som du refererer til, men gikk tom for sele når jeg skulle feste setet. Mulig jeg gjorde noe feil Det jeg er på leting etter er et bakovervendt sete som evt kan snues etterhvert. Noen som har no forslag?
 8. Ungen vokser og det er på tide å skifte ut det gamle barnesete. Har nå vært ute å prøvd noen seter av forskjellig form og farve, men sliter tungt med å finne et som passer. Hvis det er noen der ute med erfaringer som vil dele dem med meg takker jeg masse! Kjører en 156 sw, 2001 mod uten ISO fix, så det er utelukket. C
 9. Takker for svar. Da får jeg ta å skru sakene fra hverandre. Får ta med kamera å lage "how-to"
 10. De to siste gangene jeg har vasket bilen så har bakre vindusvisker begynt å leve sitt eget liv. Slår seg på uten at jeg ber den om det , så gir den seg etter 15 min sånn ca. Noen som har noen gode forslag på hva dette kan være?
 11. Ikke dum pris det nei.. Hva med Marshal som Meca selger, noen som har erfaring med dette merke?
 12. Takker for svar. Jeg har ikke tenkt å bruke bilen på bane, selv madammen syns vi titt og ofte befinner oss i siste indre . Jeg må innrømme at jeg er sugen på noen dekk som jeg med stolthet kan vise frem og som står i stil til bilen, men igjen kommer det økonomiske inn i bilde . Noen forslag til butikker som kan tilfredstille disse to punktene (i Oslo)?
 13. Noen som har kjennskap til dette merke? Har fått et tilbud på noen felger med Herkules dekk (G5000z 87w 300AA) fra Megahjul, men har aldri hørt om disse dekka Noen som har erfaringer?
×
×
 • Opprett ny...