Gå til innhold

Lancisti

Artigiano
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Lancisti

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Tror ikke det er så kontroversielt å hevde at det er en fordel å kunne skru litt hvis man vurderer en Integrale. Dårlig utgangspunkt dersom man er avhengig av verksted for å fikse/sjekke en hver liten filleting. Sånn vil det vel være for de fleste biler med noen år på baken.
 2. Rød Delta Integrale med påskriften "Final Edition" observert i krysset Munkedamsveien og Haakon VIs gate i dag kl 0857. Akkurat en sånn skulle jeg hatt hvis jeg bare kunne skru litt.
 3. Lancisti

  Fiatspotting

  Ny Croma som taxi observert på Lysaker i dag
 4. Har du prøvd www.viva-lancia.com? Selv om de engelske forumsidene ikke er veldig livlige, så pleier man å få hjelp til mye. Snakker du tysk, så er de tyske forumsidene mer aktive. Der er jeg sikker på at du kan få hjelp.
 5. Vakker!!! http://www.infomotoritv.infomotori.com/video_lancia_nuova_delta_2_22689_1.html Legg forresten merke til hvem som kommer ut av bilen på slutten.
 6. Uff....det der var rett og slett forferdelig. Hva i huleste er det man har tenkt å bruke den filmen til? Ikke til tv-reklame håper jeg.
 7. Igjen så må det bare understrekes at bildene over IKKE er den nye deltaen. Det er en gammel photoshop, som har lite å gjøre med deltaen slik den nå fremstår.
 8. Sølv lybra 1.9 jtd observert på e18 inn til Drammen i går kveld. Jeg suste forbi i min stusselige 307 SW leiebil, og merket savnet av min egen som har vært til oppretting i 5 uker! (Hadde et lite uhell hjem fra Geilo, glatt føre, bilen foran stoppet så altfor fort, stort smell). Bilen er lovet å være klar rett etter påske. Gleder meg. Peugot 307 er forresten en skikkelig crappy bil. Trodde faktisk jeg skulle like den, men er rett og slett utrolig døll.
 9. Disse bildene har ingenting med den nye Deltaen å gjøre. En ren photoshop som kom for lenge siden. Tror den er basert på en A3. Når det gjelder deltaen (altså den som er på linken først i tråden), så har jeg store forventninger. Synes de 3 bildene som er sluppet ser meget bra ut. Og som alltid, så forventer jeg at den ser mye bedre ut live enn på bilde.
 10. Norges første nesten-nesten-ulykke mellom to Lybraer skjedde i Drammen i dag ved Rema 1000. Jeg kjørte ut av parkeringsplassen, litt ukonsentrert skal jeg innrømme, og måtte tråkke litt ekstra på bremsen for å unngå en annen Lybra. I stedet for finger'n fra den andre sjåføren, fikk jeg en entusiastisk hilsen. Det var hyggelig. Uansett, my bad!
 11. Tommy Berget: Jeg synes det er utrolig tøft av dere å sette i gang med dette, og ønsker dere alt hell. Selv kjører jeg Lybra på femte året. Har veldig lyst på en Thesis, men ny er uaktuelt. Dere tar ikke inn brukte biler da?
 12. Hvem er "de"? Tenker du på AutoImportNor? De hadde Lancia på hjemmesiden sin helt til Lancia bekreftet at de skulle satse i skandinavia igjen. Tror vel ikke det er sannsynlig at det er dette firmaet som kommer til å stå for en slik satsing i Norge. Sjefen sjøl, Erik Eidem, uttalte jo også i DN at han var skeptisk til om det var riktig tidspunkt å satse på Lancia, og at det var Fiat og Alfa man nå måtte få opp og gå i Norge.
 13. Lancia Delta HPE er bekreftet til vår 2008. Den fikk jo ikke bare positive tilbakemeldinger når den ble presentert, og det er blitt varslet at bilen blir endel endret fra konseptet. Selv synes jen den ser skikkelig stilig ut. Er det noen som vet noe om Lancias tilbakekekomst til Scandinavia? Olivier Francois og Sergio Marchionni (ble dette riktig?) sa jo i flere intervjuer i fjor høst at Lancia skulle tilbake på det skandinaviske markedet. Autoimportnor eller hva de nå heter, ønsket etter det jeg skjønner ikke å være med på dette, og Lancia ble ganske kort tid etter fjernet fra dere hjemmesider. Car Group Norge som lanserte seg selv som offisiell importør viste seg jo å ikke helt være det likevel . Noen rykter, anyone?
 14. Synes Thesis er nydelig in real life, men har sett få bilder som gir et skikkelig inntrykk av dens kvaliteter. Prøver å overbevise min kone om at Thesis er neste bil, men hun synes den ser "gubbete" ut. Jeg har imidlertid ikke gitt opp.
 15. Vika for 3-4 uker siden: Gul Murcielago forbi Klingenberg kino opp til Café Fox og tilbake igjen. Første gang jeg har sett en sånn i levende live. Rått!
×
×
 • Opprett ny...