Gå til innhold

Sigbjørn

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 010
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Sigbjørn vant sist dagen den 14. april

Sigbjørn hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

178 Eccellente

Om Sigbjørn

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 22.08.1976

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sandnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den fikk nytt Regnr da forrige eier mistet skiltet fremme på en ferie i Danmark visstnok
 2. Litt flere bilder tåler vi vel
 3. Viktig å ha noe å fundere på i dagevis 😂
 4. På tide med ny bærebru, den gamle truet med å kaste bilen i grøfta hver gang det var litt sporing i veien 😂forreste foringen var havarert.
 5. Da går endelig gtven som den skal 😄 Etter å ha letet over alt for dårlige slanger og diverse måtte jeg rykke tilbake til start for å gå over alle koblinger igjen. Fant ut at jeg hadde spenning, men lav på utgangen til pierburg ventilen. Så da tenkte jeg det var lurt å gå over alle sensorene igjen. Synderen var at connectoren til venstre bankesensor var koblet fra. Hadde denne av når jeg feilsøkte på tenningsproblemene, mulig jeg ikke har koblet den skikkelig inn etterpå. Litt irriterende dumt men avogtil ser man ikke det enkle foran seg. Så neste på agendaen blir å bytte høyre bærebro da forrerste fôring er helt utslitt, kjennes nesten ut som bilen vil kaste seg i grøften når det er litt sporing på veien. Så blir det å bytte spindler foran da gjengene er ødelagt på en av 5 Bolt hull. Samme med stabilisator stag, der er det omtrent ikke gummi igjen
 6. Skulle jo tatt ett bilde før jeg bygget om men det var bra det var til hjelp
 7. Rart du ikke har oljekjøler, skal være orginalt på disse. Rørene går inn på hver sin side av oljefilter. Jeg kjøpte en Raximex 13 rader vlokalt hos tomspeed. Her er samme type oljekjøler. https://www.maxrpm.de/Racimex-Oil-Cooler-13-rows-length-330mm-for-engines-from-1600-to-2300-ccm-eg-for-G60-16V-engines
 8. Da var den på plass
 9. Ser litt bedre ut nå.
 10. Liten oppdatering. Har testet bilen og bytter slitedeler. Oljekjøler begynnte å få stor lekasje så har anskaffet en universal. Litt ombygging må til men litt hyggeligere pris på universal iforhold til orginalt.
 11. Fantastisk 😀 gratulerer med 0 hull på eu kontroll. Gleder meg til å se denne live. Jeg har litt gamle alfaer selv så hadde vært morro å treffes etterhvert. Som du vet er clutchen bak så kan være små ubalanser i mellomaksel eller hardykobling som begynner å gi seg. Morro den er på veien.
 12. Ønsker å kjøpe sideskjørt til min gtv 916. Mitt er helt knust fremme. [email protected] 45044176
 13. Om det skulle vise seg å være rådebank og tar sikte på å bytte til nyere motor, så gjorde jeg dette selv fir noen år siden. Bygget den nyere motoren om med manifold osv fra den gamle. Lettere enn å måtte bytte ledningsnett osv.
 14. Litt flatklemte down piper.
×
×
 • Opprett ny...