Gå til innhold

Fandangio

Artigiano
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Fandangio

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. @Runet: Det har jeg en sterk mistanke om, ja. Et svært hyggelig bekjentskap - som har fått en fremtidig klassiker! @Kjetil L.: Ja! Har ikke bestemt om det blir Old school eller s4rs ennå. Reiser til Italia fredag. Kanskje jeg skal kjøre sykkel hjem derfra? Vi lever i spennende tider!
 2. Aiaiai. Kjørte Trondheim-Turtagrø-Trondheim etter jobb i går, for å vise bilen. Må si det er med SVÆRT tungt hjerte jeg forsøker å selge. Så stilig. Så morsom. Så fin. finn.no-annonsen har hjulpet - mange interesserte nå!
 3. Hvis jeg vet at bilen kommer i rette hender, kan den selges for 70 000,-. Ducati-deal av alle slag er aktuelle.
 4. Ohoi - du aner ikke! Det er så limitert at det er vanskelig å forestille seg! Egentlig: fargekombinasjonen, felgene og nummerplaten på dashbordet. Ikke mer. Men fargekombinasjonen svart lakk/mørkebrunt skinn er nydelig.
 5. Virkelig ingen som har lyst til å eie en Serie Limitata?
 6. Jeg hadde stor nytte av å snakke med Egil da jeg skulle kjøpe GTV. Det som sitter igjen er likevel ikke de praktiske opplysningene, men den genuine gleden over å kunne gi meg råd, helt uten å vente noe igjen. Jeg kjente deg ikke Egil, men er sikker på at du var et fantastisk menneske. Kondolanser til familien. Stein
 7. Se her: http://cuoresportivo.no/index.php?topic=34558.0 Pris: Nærmest 75.000,- vinner. Den har fått noen riper i lakken på plasten nede til høyre bak siden sist. Passe frekk motorsykkel kan vurderes som del av handelen.
 8. Det var visst litt dårlig forklaring, ser jeg, ja. Forstår det på verkstedet som at det er enten ett enkelt utblås-rør, eller to. Er det kanskje obligatorisk med dobbel på racerbiler? Tror nesten det.
 9. Heisann! Jeg har kjøpt Ragazzon-eksos til min Limitata. De har vært så hyggelige å sende med endestykke med både enkelt og dobbelt rør. Hva bør jeg velge?
 10. Da er det bestemt at vi skal til Italia i sommer. Hvis noen har tips om hvordan jeg (for en relativt rimelig penge) kan sikre at leiebilen er en 159 1750, tar jeg i mot tips med takk!
×
×
 • Opprett ny...