Gå til innhold

lasse

Artigiano
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om lasse

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Muligheter for mye Lancia Spotting http://cuoresportivo.no/index.php?topic=34722.0
 2. Vi gleder oss Alle som er i nærheten oppfordres til å komme innom. På søndag blir det felles kjøretur fra Halden til Skjærhalden.
 3. Hei, Ta med 4x 215/45/17 til Team Nilsson, som i fjor. Godt Nytt år!
 4. Hjertlig velkommen skal du være. Blir spennende å se en CUP bil på banen. Uavhengig av klasse tror jeg du kommer til å få det utrolig gøy Personlig konkurerre jeg mest mot meg selv.. (les tidligere rundetider) og brodern... Det er ikke tvil om at det er morsomt å hevde seg i den klassen man kjører i, men når alt kommer til alt så er vilkårene, erfaringen og bilene vedlig ulike. Det som faktisk betyr noe er å ha det gøy, føle at man berhersker kjøringen, og at det går fortere... gang for gang. Vi har et unikt miljø som alle er en del av og er i så måte er ansvarlig for å ivareta. God jul til alle sammen. Forza Corsa Italiana
 5. Først og fremst takk for en flott sensongavslutning!! Nok en gang finfin gjennomføring av alle de involverte. Vi var nok alle litt småslitne på banketten, med mindre dere i styret og på arrangementssiden fikk deres velfortjente annerkjennelse mens jeg var en tur på toa'n, så føler det er på sin plass å TAKKE nok en gang. Dere gjør alle en fantastisk jobb for at dette skal gå på skinner. Til dere som av ulike årsaker ikke fikk gjennomført, så må jeg si jeg føler med dere. Tenker spesielt på dere langveisfra. Og takk for fighten Trond, så lenge det varte Legger ved noen bilder.
 6. Vi kommer oppover i morgen tidlig. Har ennå ikke fått deler til girkassa vår, men har fått tak i en girkasse fra en delebil. Har blitt noen sene kvelder, fikk en liten testtur i gata i går. Clutchen slurer litt ved max pådrag, så det er nok dessverre litt oljerester igjen fra lekkasjene. Vi får satse på at vi brenner det av og får bedre bitt utover dagen. Gleder meg.
 7. Det er bra!! Det ordner for snille gutter Vi fant ut at noen tenner på girkakslingen har røket, og sannsynligvis bidratt til den etterhvert så tydlige sprekken i huset. Tusen Takk for tilbud om sveising Hans Rune. Vi kommer tilbake dersom det blir aktuelt, er ennå ikke helt sikker på hvilken løsning vi går for ennå. Nå er det sommerferie.
 8. Lykke til med skruing i helga, får håpe det kun er huset som har tatt skade. Vi tok ut kassa på Integralen i går, og fant sprekk i godset mellom clutchhus og kassa. Skal få litt hjelp med å splitte kassa, så får vi se om det er mulig å redde huset.
 9. Noen bilder fra søndagen.
 10. Nå er vel corsadeltagerne stilte til start på rudskogen i full gang med grillfesten. Håper været ikke setter noen stopper på grillingen... det var VELDIG truende skyer når vi dro etter løpene. Utrolig morro å se på dagens kvalik og løp. Nivået blir høyere for hver gang og tidene begynner virkelig å bli respektable. Gratulerer så mye til Christer Rasmussen med 1.06.970 En liten rapport fra løpene Det var veldig spennende i klasse 3 og 4. I starten var langlo uheldig, og på mesterlig vis kjørte han seg opp gjennom hele feltet. Vitamin Beta måtte virkelig jobbe for å holde han bak seg Themaen var litt for rask på strekka og litt for bred i svingen, men langlo skal ha for innsatsen. Gratulerer med seiern til Vitamin. Det hjalp med en liten dropp på bilen I bakre del av feltet var det tjukt med autobikinier, Kjell klarte etter mye fighting å slå Rune Risholt med Alfettaen. Gopp hadde en tett fight med Lars Ola?? og 75'n. I klasse 1 og 2 var det litt lengre mellom bilene, i Klasse 1 var det bare 2 biler til start. Det var tett mellom Trond og Christer i starten, men dessverre måtte Christer Rasmussen bryte med bensinlekkasje og etter at Trond ble alene slapp han nok litt på gassen. Bilen til Christer er helt rå i sving, den sitter som en klegg gjennom langsvingen. Mats knuste all konkurranse i klasse 2, og med rundetider som er helt opp i toppen av hva klasse 1 bilene klarer skulle det vel bare mangle. Gratulerer mye med den seieren der Mats, jeg håper du holder deg i klasse 2 jeg... Stå på og kos dere i morgen. Neste gang vil jeg også være med.
 11. Regner med at dere forsvarer Lancia sin ære i beste racingånd. Nå har jo bilen blitt litt stivere/lavere også, det blir spennende å se virkningen. Vi sees nok i depoet på lørdagen. Gleder meg til å se de nyankommende. Spesielt 155!! Takk for støttende ord alle sammen. Det er surt å ikke kunne stille, men sånn er nå en gang denne hobbyen
 12. Når det gjelder thema spørsmålet, så er det sånn at brodern har kjøpt motor/drivverk mm fra den grønne. Brodern hadde en LX Turbo med rast motor og motoren i den grønne er jo ganske morsom
×
×
 • Opprett ny...