Gå til innhold

Poengoversikt


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 17.05.2019 i alle områder

 1. 4 liker
  Biltema har som eksempel disse lange mutterhylsene. Gå til filmens 3:50 och njuta 😁💪👏
 2. 2 liker
  Norsk Statsborger I slutten av april fant jeg ut at nå fikk det være nok fiksing og mekking. Nå var det på tid å søke om asyl i kongeriket og få registrert bilen som norsk statsborger. Jeg valgte trafikkstasjonen på Jessheim, siden jeg har meeeeeget dårlige erfaringer med bilsakkyndigheten til folkene på Risløkka. Opp- og ombyggingsgruppa kan sine saker (og er interessert i bil), men alt for mange av de andre agerer "hobbyjurister" og kan ikke annet enn å ri paragrafer. Skodd med stålfelger og med nyinnkjøpte dekk (bare for registrering) av riktig dimensjon bar det av sted. Mange uker ventetid der også og et forferdelig trøkk av mennesker og...
 3. 1 liker
  Morsomt å lese denne tråden Rudolf. Du gjør jammen en god innsats for å få sære italienske biler inn til Norge!
 4. 1 liker
  Mener Ital bilservice på Bryn bruker Selenia. Du har vel da euro5. Og skal bruke 5-40. Euro6 skal ha 0-30. Og det går faktisk galt om du ikke velger riktig viskositet pga at motoren er kalibrert til den viskositeten som skal brukes. Sjekk info heftet i bilen. Olje finnes også på nett.
 5. 1 liker
  Tommelen opp - det var godt å høre at fantasi, mot og garasjemekker-ånd løste problemet 😊
 6. 1 liker
  Hei! Sender deg pm 😀
 7. 1 liker
  Ikke bli overasket hvis den passer best for Fred Flintstone
 8. 1 liker
  Tøøøøft... 🙂👍 - og rust i hjulbuer hadde jeg tatt rennafart og gitt beng i; fjern rustkjeks, smør på lurium, kjøp universal "skjermbreddere" i plast fra ebay/Hong Kong/China, klin på med Tech7 el.l. og njuta.
 9. 1 liker
  Siden jeg ikke kom meg på autovia idag ble det en liten rundtur lokalt. Ingen skiltlys foreløpig, skal se på om jeg lager eller kjøper etterhvert. Neste på tapeten er nok fjærbytte eller spacing foran så jeg får litt markfrigang, men det blir nok etter at raceren er klar for løp 22 juni! Det er forresten ikke ofte at jeg føler at jeg har den moderne bilen i trafikken.. Han vinket nonchalant med venstrehanda og tok av veien. god stil.
 10. 1 liker
  Amerikanske fans synes visst at "Tonale" er vanskelig å uttale, og tror det er noe ala "Toe nail" eller "Toe-naily" Relevant:
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...