Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Rattet husker jeg fra Ritmo 105 TC OG 125 TC.
 3. I dag
 4. Meget bra ble det og enda en 156 reddet
 5. Imponerende og godt jobbet! :-)
 6. I går
 7. Takk! Men nå er grenrørene, og resten av anlegget også på plass. Mangler bare enderør. De jeg hadde var litt for store.
 8. Kan jo høre med Bjørn Steinar Bekkelund i Hamar. Mener han har montert komplett CSC anlegg på sin Gtv6....... med litt plunder.
 9. Ferdig! Litt støvtørk og en utvendig vask, så burde den være klar for godkjennibg og skilter igjen
 10. Ja det kan du si. Har kost meg ,ja må vel bli noen tusen timer med mange prosjekter i over 40 år. Nå er det andre ting som har første pri. bla.a. Barnebarn. Så får vi se.
 11. Ingen holder vel på med sånt . Bygge om til hydraulisk clutch . ??? Event.bremse ´vugge´ SMS 90797535 Oslo nord. Sender ikke Kastes Fredag
 12. Da er jobben gjort. Det ble spraybokser. I følge selger var det ikke nødvendig med klarlakk over den sorte lakken, men om jeg hadde gjort det en gang til - ville jeg lagt det på. Resultatet ble ok, men det blir spennende å se hvor godt lakken holder seg. Nå mangler jeg bare å trekke om rattet med delvis «perforert» skinn og Grønn søm.
 13. Det er vel platform og bakstilling i hovedsak. Girkasse kan være lik, litt avhengig av manuell/automat. Diesel motorer muligens like, mens øvrige motorer er videreutviklede Ford motorer etter hva jeg forstår og derfor ikke helt like. https://www.telegraph.co.uk/motoring/2716952/This-car-is-absolutely-categorically-not-a-Ford-Mondeo.html
 14. Den havner nok på finn i løpet av uken, for 65/67'ish. Jeg vet de er tungsolgt, så om den ikke går, blir den kjørt og den går til våren til en grei pris. Det er ingen drømmebil, men fyller en funksjon.
 15. Er visst ikke så mye til felles med Mondeo som man skulle tro. På godt og vondt (god tilgang på billige Mondeo deler, Jaguar deler er straks litt verre). Tror det er noe slik som 1/3 som er felles
 16. Så du tror du beholder denne fram til snøen kommer? 😜
 17. Gikk på en ny smell. Noe annet enn elbil skal man kunne kjøre vinterstid når Abarth'en står parkert. 155 hk diesel til veldig bra pris. 133000 km. Trenger kun et oljeskift. En Mondeo, har jeg forstått. (skulle kanskje ikke postet en slik på forum)
 18. http://www.klubbalfaromeo.no/medlemstilbud/rabatter/
 19. Hvorfor i all verden kvitte deg med alt, og gi opp lidenskapen??? 😕
 20. Siste uke
 21. Og enda en ny alfa på tunet. 2011 159 TI. Dette blir bruksbilen til familien og kona sin bil. Hun synes den er helt fantastisk.
 22. Gitt bort . Havnet i diffen på en BMW E 46 hos en ung mann i nabolaget. Ikke i tvil om at den olja blir vipsa.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...