Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Ønsker å kjøpe 24v motor. Kan være i dårlig tilstand, alt av interesse. send sms/ring 9199trettiseks30 Magnar
 3. Auto ital er jo dyktige på dette feltet. Hørt med de?
 4. Har dere tips til importører av brukte Alfaer. Da tenkte jeg på noen som kjenner bilene og kan få de til Norge for en overkommelig sum. Alterntivt, større forhandlere som har en medarbeider dere har snakket med og kan engelsk. I Tyskland Benelux? Har forskt å sende mail til noen tyskere, men det er dårlig respons.
 5. Deler selges fra 156. ta kontakt gjennom Finn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=152327424
 6. Alfaduden har vel skinnseter som muligens er for salg, ettersom han har montert Recaro? 😊
 7. I går
 8. Er det noen som har et førersete av typen på bildet å selge? Trekket må være i god stand.. Er også interessert i komplett recaro interiør til 75, evt bare seter hvis noen har det.
 9. Bilkosmetikk. Karn har også rabattavtale
 10. Enig med sistnevnte. Jeg kjører med 17" på vinter. Fungerer veldig bra. Ser selvfølgelig bedre ut med 18".
 11. Siste uke
 12. Må si jeg er litt imponert over karosseriverkestedet Stårheim Bilverksted. Lite sted, Citroen og Mistsubishiverksted med eget karosseriverksted og har hatt flere av det ansatte i NM for bilmekanikere. Vunnet også. Var veldig skeptisk til fargen på Giulia da jeg ikke tror den er lett å få til, men det ser veldig bra ut. Nå er det GTen som skal stelles og legges for salg. Jeg når ikke over alt..... Er litt sjokkert over at en GT 3,2 går for knapper og glansbilder sammenlignet med 147 GTA og 156 GTA og undres over grunnen🙄
 13. Enig om mer gummihøyde, men jeg ville gått litt ned i bredde fra 235. Jeg ville vurdert helt ned i 215 om ikke felgene dine er for brede. Lett bil, sørpe og snø.... I Norge er vann, sørpe, snø og is det som er normalen. 17 tommer er egentlig nok på Giulietta om vinteren. Da får du god høyde på gummi og bredde 215 max 225. Uansett kan du ikke overskride omkrets på mer enn 5% av omkretsen av det som står i vognkortet. Mindre omkrets syns jeg er lite lurt...
 14. 🙂 kanskje rette overskriften "Salg AVLYST" til noe mer harmonerende?
 15. Kjørte sist vinter med 225/45/18 (fabrikk oppgir 225/40/18) anbefaler på det sterkeste. Snau cm i økt diameter. Speedometer viser også mer korrekt. Men dekkene er ganske mye dyrere i denne dimensjon.. Nokian hakka gjorde jobben.
 16. Vært innom verksted og fått oljeservice og AC service! Alt er klart før sommerferie!
 17. Da var bilen polert og satt inn med lakkforsegling! Gått over plast og ruter også!
 18. I god stand, delvis rengjort på bildet. 1200,-.
 19. Hei. Vurderer å ha litt mer gummi på vinterhjul på Giuliettan. Nåværende er 235/40-18. Tenker på 235/45-18. Noen som har prøvd dette?
 20. Fikk du bildene jeg sendte på MMS?
 21. Ja det kan hjelpe😎 Må nok klistre en sånn i panna på mine sønner også😁 Det var ikke meg. Bank i bordet.
 22. Siden Alfa'en nå er solgt kvitter jeg meg med resten av delene jeg har til bilen. To nye og ubrukte TA Technix bakdempere til Alfa Romeo GT, 2.0 JTS Benzina, 2006 mod. Disse skal, etter hva jeg har fått opplyst, også passe til 156. Usikker på om de passer til 147. Følgende nr. er preget inn i demperne: 162101 med tanke på sjekk av modellkompabilitet. Pris samlet kr. 1400,-. Kjøper betaler portokostnadene, evt. får demperne levert uten kostnad innenfor en radius av ca. 5 mil fra Lunner, 6 mil nord for Oslo. Interesserte sender meg PM.
 23. Da er GT'en solgt. Med litt vemod, må jeg innrømme... Men med det bilbehovet jeg har og ikke akkurat overutviklet bilinteresse, er Alfa'en best tjent med å havne i hendene til en ekte Alfaentusiast.
 24. When everything else fails - read the instructions...😉
 25. Selges kr. 200,-, eller byttes i en god italiensk rødvin.
 26. Flotters 👏 Kan nok være en tidvis lur kjøreadferd å kjøre dieselpurka som om det var en hvass bensiner; varm motor og høyt turtall! Dævvkjøring av dieselmotorer kan gi framtidig høy verkstedregning.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...